facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor wijnvoordeel.be

wijnvoordeel.be

Info

Welkom op de officiële wijnvoordeel.be facebook fanpagina.
wijnvoordeel.be, de voordeligste wijnwinkel van België!

Geschiedenis

Wijnvoordeel België is opgericht in 2008 en verkoopt uitsluitend gerenommeerde wijnen via internet voor een spectaculair lage prijs. Dankzij een scherp inkoopbeleid en een uiterst efficiënte bedrijfsvoering is het bij Wijnvoordeel.be mogelijk om absolute topwijnen aan te bieden ver onder de normale winkelwaarde.

Wijnvoordeel beschikt over een enorm assortiment van 350 wijnen afkomstig uit alle toonaangevende wijngebieden over de hele wereld. Zowel wijn, prosecco, champagne als port kunt u bij ons bestellen.

Adres: Bosstraat 71 Bus 3C, 3560 Lummen
Telefoonnummer: 011-988-492
Stad: Lummen
Route: Bosstraat 71 Bus 3C
Postcode: 3560



op zoek naar gerelateerd: Wijnvoordeel nl aanbiedingen, wijnvoordeel/stuntpakket, Wijnvoordeel Meiland, Wijnvoordeel Champagne, Wijnvoordeel rode wijn, Wijnbeurs Wijnvoordeel, Wijnvoordeel be feest, Wijnvoordeel witte wijn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MADE in Lummen MADE in Lummen 502 meter Handelaars Zelfstandigen Bedrijven Leveranciers van diensten
Versland Lummen Versland Lummen 1 km Ongelooflijk vriendelijke mensen en altijd lekkere en verse groentjes en fruit :
Vapuri Vapuri 1 km Super vriendelijke eigenaar.Helpt graag bij het maken van een keuze. Top service
Chocol'arte Chocol'arte 1 km Doosje pralines cadeau gekregen en ze waren zeer lekker, net dat ietsje meer.
het groentenhof het groentenhof 2 km Het Groentenhof is een een kleinschalig project tussen boer en klant. Bij ons kan u t...
Proxy Delhaize Lummen Proxy Delhaize Lummen 2 km Verse beenhouwerij is dicht : was eigenlijk enige reden waarom wij hier kwamen!
Dessertenhuis Ria Dessertenhuis Ria 2 km De cijfertaart is een grote aanrader!! Ik en schoonzus lusten geen "gateau"...
Sisters studio Sisters studio 2 km Vertaald door Google Zouden jullie de NO PUB op de brievenbussen kunnen respecteren z...
Nanasie Nanasie 2 km Gepersonaliseerde (kinder)spullen voor jezelf of om cadeau te geven.
TVbeugelkopen.be TVbeugelkopen.be 3 km TV beugels aan de beste prijs, ruime keuze en gratis verzending binnen België!
Wijnhandel 750ml Wijnhandel 750ml 4 km Voor eerlijke prijzen en goede aanbevelingen moet je hier zijn!
Spar Express Meldert Spar Express Meldert 4 km Zeer vriendelijke mensen, enorm nette winkel waar je zo goed als alles kan vinden en ...
mozaiekwinkel.be mozaiekwinkel.be 6 km Alles te verkrijgen voor wie houdt van met mozaïek te werken
Recensies
Heb er regelmatig besteld maar het houdt op. Verzendadres werd plots gewijzigd naar factuuradres. Je kan het trouwens zelf niet meer aanpassen op website. En als je het dan via mail stuurt dat het mis is dan antwoorden ze niet en laten ze gewoon leveren op verkeerd adres.
Bestelling gedaan in 2017 en 2018. Telefonisch, door iemand anders! Onlangs, 3 en 4 jaar later, brief van incassobureau ontvangen met schadevergoeding en interesten. Geen telefoon of mail gehad van wijnvoordeel. Zelf al contact opgenomen via mail, ook met incassobureau helaas valt er niet te praten. Ongelooflijk dat een bedrijf op een dergelijke manier met klanten omgaat.
Bestelling gedaan in 2017. Kort nadien volgens Wijnvoordeel 2 herinneringen ontvangen niet aangeschreven dus hoogst waarschijnlijk beschouwd als reclame. Onlangs, VIER jaar later, brief van incassobureau ontvangen met 12% rente en fikse boete. Geen telefoontje of mailtje. Ik begrijp niet dat een bedrijf op een dergelijke manier met klanten omgaat, tenzij om er wat extra geld uit te persen.
Service 0. Boekhouding totaal niet te bereiken. Komen beloftes niet na. Pure oplichterij en onbekwaamheid. NOOIT MEER!
Jarenlang klant geweest. Vroeger was dit een correct bedrijf met een goede service. Nu zijn ze onbetrouwbaar, komen hun beloftes niet naven leveren veel te laat. En het is altijd de fout van iemand anders. Je krijgt ook steeds Nederlanders aan de lijn en vaak Surinamers die niet eens fatsoenlijk Nederlands praten. Wegblijven is de boodschap.
Zou graag 0 sterren willen geven! De service slaat nergens op! De beloofde levertijd van 1-2 dagen is uiteindelijk een week geworden! Dan nog willen beweren dat het mijn fout is. Schande! I.p.v. een tegemoetkoming aan te bieden of een andere oplossing te zoeken sleuten ze je gewoon de deur!
Witte wijnen en rose meestal ok...Rode wijne sommige smaken soms net als azijn..3 keer moeten terug sturen waren niet te drinken..krijg je wel vergoed maar is niet prettig...leveringen uitstekend en op tijd.
Nu en dan zaakjes te doen. Maar toch eens ongewenst 3 keer 8 flessen + 3 keer 4 glazen geleverd gekregen zonder besteld te hebben. Nog iemand zoiets voor gehad?
Wij hebben dit bedrijf per toeval gevonden. Hebben hier 2 aparte bestellingen geplaatst, lekkere en goedkope wijn . Soms gaat het samen. Prima service en correcte levering en easy contact in geval van aanpassing van uw levering of bestelling. Een aanrader
Vlotte levering. Heel goeie klantenservice. Prijs-kwaliteit een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid