facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijnhuis De Decker

"Reeds meer dan 25 jaar voeren we exclusieve Spaanse kwaliteitswijnen in. In ons aanbod zitten wijnen uit 20 verschillende DO's. Daarnaast vind je bij ons eveneens zeer fijne olijfolie en uitstekende Serranoham.Twee keer per jaar lente en herfst kan je kennismaken met onze wijnen tijdens de openwijndagen. Dé gelegenheid om kennis te maken met ons gevarieerd assortiment.Eddy en Gunther zijn echte kenners die u graag wegwijs maken in het ruime aanbod. Ze vertellen u welke wijn bij welke gelegenheid past. En wat de dominante smaken en aroma’s zijn, van verfrissend licht tot rond en rijk.Contacteer ons vor meer informatie of bezoek onze site."
Adres: Kleine Dries 11 , Haaltert 9450, BE
Telefoonnummer: 053 83 05 96
Stad: Haaltert
Route: Kleine Dries 11
Postcode: 9450



op zoek naar gerelateerd: Spaanse winkel Aalst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nelis/Inge Nelis/Inge 1 km Ruime selectie Franse wijnen die je niet onmiddellijk in de supermarkt vind
Recensies
Heel vriendelijke en sympathieke mensen! voor een aanbod van lekkere wijnen, veel keuzes van Spaanse wijn en mensen met veel kennis die je graag verder helpen met een specifieke uitleg. Mooi in gepakte cadeautjes vind je hier ook! Zeker een aanrader om hier eens langs te komen met welverdiende 5 sterren !
Enorme selectie aan prachtige Spaanse wijnen en selectief aanverwante producten. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Bezocht na een tip van Taverne de Albatros. Ook zeker de moeite waard.
Men vindt er goede Wijnen naar zijn goesting. Aangename en correcte mensen en bediening
Heerlijke Spaanse wijnen aan correcte prijs
heel vriendelijk. groot aanbod.
Kan iemand hier een Pokestop van maken voor Pokemon Go? Alvast bedankt!!
wijntje of drankje, bij De Decker moet je zijn, daar is het ozo fijn.
Top voor Spaanse wijn!
Topwijnen, topmensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid