facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijngaard ten Gaerde

Wijngaard ten Gaerde

Info

Wijngaard ten Gaerde: Passie voor Belgische wijn! 100% Belgische druiven geteeld op de Houwaartse Berg!

Geschiedenis

Wijngaard op de flanken van de Houwaartse berg. Wijnbouw van a tot z. Witte, Rose en Rode wijn.



"ten Gaerde"
Adres: zandstraat 23a, 3130 Begijnendijk
Telefoonnummer: 0496907363
Stad: Begijnendijk
Route: zandstraat 23a
Postcode: 3130



op zoek naar gerelateerd: Turnkring Ten Gaerde, Johanniter Solaris, Wijnboer worden
Recensies
Het grote bewijs dat Belgische wijnen niet moeten onderdoen! Keuze uit wit, rosé en rood. De rosé kan , goed gekoeld, zowel gedronken worden bij het eten maar ook lekker om zo te drinken. Sympathieke wijnboer en vrouw met veel kennis en passie voor het vak. Dat proef je! Kortom elk jaar opnieuw weer uitkijken wat de nieuwe oogst brengt.
Nooit gedacht dat Belgische wijn zo lekker kon zijn, vooral toen ik de wijntjes van wijngaard Ten Gaerde leerde kennen. Blijkbaar ben ik niet alleen, gezien de vele medailles die ze al gewonnen hebben. De passie van de wijnboer voel je tot in je glas. Breed assortiment in witte wijn, rosé en rood. Op de jaarlijkse proeverij kan je eerst proeven voor je aankoopt. Mijn favoriet rosé pinot noir. Wijnen, wijnen, wijnen ....
Heerlijke wijn van Belgische bodem. Zowel voor op de feesttafel als voor ons dagelijks glaasje wijn. Pure smaak; fris en fruitig. Het hele proces wordt zorgvuldig en met liefde uitgevoerd door Danny en co. Volledig lokaal gemaakt en dus duurzaam. Voor ons alleen nog wijn van Ten Gaerde. Sterk team - sterk werk - sterk merk!
Genieten van wijn doe je bij Ten Gaerde. Op de jaarlijkse proeverij ontvangen Danny en Sofie je met de glimlach. Steeds goed georganiseerd en mooi aangekleed met leuke entertainment voor de kinderen. Je geniet van top wijntjes in een gezellig kader. De Souvignier Gris en de cuvée Jill zijn 2 van mijn persoonlijke favorieten.
Bij Danny & Sofie kan je altijd terecht voor hun heerlijke topwijnen gemaakt in eigen land. Steeds een topontvangst door 2 zeer fijne en gepassioneerde mensen. Doe zo voort !!!!
Je proeft dat de druiven met liefde geplukt zijn! Topbeheer van een prachtige wijngaard met superlekkere wijn als resultaat!
Lekkere wijnen. Altijd geweldige sfeer bij de proeverijen. Proficiat Sofie en Danny!
Lekkere wijn en super fijne mensen! Doe zo verder Danny en Sofie!
Lekkere wijn & altijd toffe ontvangst!
Lekkere wijn, geweldig personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid