facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijnendale bos

Info

Persoonlijke pagina ivm openbare deel Wijnendale bos.

Adres:
Stad: Torhout



op zoek naar gerelateerd: Fonteinpad Torhout, Groene Haltewandeling Torhout, Groenhove bos Torhout, Kasteel Wijnendale parking, Leopold 3 wandeling Torhout, Westtoer wandelingen Torhout, Wandelen Torhout, Wijnendale Torhout
Recensies
Prachtig bos !!!! Leuk dat je verschillende wandelpaden kunt volgen met mooie beziens waardigheden.Barry de Shiba Inu heeft het ook naar zijn zin.
Je kan er redelijk lange tochten maken, on het weekend te druk
Heel mooi. Voor de echte natuurliefhebber mogen er wel smalle onverharde bewegwijzede paden dwars door het bos worden voorzien.
Heel rustig vooral midden in de week : Bepaalde gedeelten van het bos kan / mag je ook met de fiets doen.
Simpele en rustige wandeling in het bos. Wegwijzers vanaf parking. Mogelijkheid om voor of achteraf het kasteel te bezoeken. Historische plaats.
Leuk oefenterrein, spijtig dat je ok een dumpplaats is voor de groendienst torhout
Mooi wandeldomein..en een mooi stukje geschiedenis
Prachtig kasteeltje, aan de rand van een mooi te bewandelen bos met een grote verscheidenheid aan fauna...En 2 mooie aangeduide wandelingen, met veel info. Leuke namiddaguitstap. Zeker in de herfst,door de kleurenpracht.
jammer dat het kasteel niet open was
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid