facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijnegem Shopping Center

Wijnegem Shopping Center
"Wijnegem is het grootste winkelcentrum van de Benelux met maar liefst 250 winkels en 5.000 gratis parkeerplaatsen! Je kan er gezellig winkelen, eten, afspreken met vrienden of genieten van de vele services en events.Je vindt er alle grote merken, maar ook kleine winkels, gezellige restaurants, enz. Alle info vind je op onze website.Plezier is verzekerd!"
Adres: Turnhoutsebaan 5 b400 , Wijnegem 2110, BE
Telefoonnummer: 03 350 14 44
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 5 b400
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 09:00-20:00
Dinsdag: 09:00-20:00
Woensdag: 09:00-20:00
Donderdag: 09:00-20:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: wijnegem shopping center plattegrond, wijnegem shopping center plan, wijnegem shopping center zondag, ingangen wijnegem shopping center, wijnegem shopping center openingsuren, kostuum wijnegem shopping center, plattegrond winkels wijnegem shopping center, openingsuren parking wijnegem shopping center
Recensies
Veel winkels onder 1 dak wel spijtig dag het allemaal bijna boetieks zijn geworden dus heel duur ook al bind je nog wel gewone winkels. Ook leuk dat er echt speciale winkels zij zoals dampshop, Tupperware, lego, enzo.. heel leuk om een dagje te gaan schoppen en een hapje te eten en je moet niet betalen voor de parking wat ook fijn is. Wij zijn geweest als het lichtfestival er was wat prachtige foto's heeft opgeleverd en mijn Kids vonden het ook super mooi maakt het winkelen leuke voor hun.
Groot winkelcentrum met , naar Nederlandse begrippen, ik bijzondere winkels. Veel eetgelegenheden, leuke lego tentoonstelling. Kortom 5 sterren
VINTRO .... daar hebben wij reeds meerdere malen ontbeten. GEEN pistolekes maar WEL VERS afgebakken bruin brood met heerlijk krokant korstje. Enkele schellen kaas en hesp alsook een kommetje kippensalade. Je kan steeds brood vrij bijbestellen en deze wordt onmiddellijk en heel vriendelijk gebracht. Een grote croissant en een groter kom met platte kaas en een eigen granulaat smaken zeer goed als afsluiter. Natuurlijk kies jij zelf waar je dat potje konfituur of choco bij snoept. 1 consumptie koffie/thee inbegrepen. Vlotte supervriendelijk bediening, toiletten zijn uiterst proper. PROFICIAT aan elke werker daar.
Top winkelcentrum vlakbij Antwerpen. Het lijkt wel op zo’n Amerikaanse Mall waar alle winkels geconcentreerd bij elkaar zitten. Hier geen leegstand in de detailhandel. Een bruisend centrum waar je voor ieder wat wils treft. Zeker een bezoek waard.
Groot shopping center met meer dan 250 winkels, tal van eet-drink gelegenheden Sushi, belegde broodjes, pannenkoeken, pizza, vegan,... & een variabel aanbod aan entertainment voor jong & oud. Er is dus genoeg te doen om er een dagje uit van te maken. Parkeren is bovendien volledig gratis. Je kan je wagen zowel overdekt parkeren in de pakeergarage alsook op de enorme dakparking. Er zijn verschillende laadpalen aanwezig voor wie elektrisch rijd en ook voor fietsen is er een stalling voorzien. Nog een groot pluspunt zijn de gratis toiletten die ondanks de drukte, toch proper worden gehouden. Een aanrader voor iedereen!!
Grootste overdekte shoppingcentrum van de Benelux, 250 winkels, heel goed onderhouden, gratis parking, gratis toiletten, gratis smartphone-opladers, gratis wifi en kledingkluisjes. De tram stop voor de ingang. Groot aanbod aan kleding- en schoenenwinkels, voldoende horecagelegenheden, en een Albert Heijn. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd, zoals met de feestdagen, o.a. een vakantiefotoparcours, dino's, sint, smurfen, enz. Een goede bestemming voor een regenachtige dag. Tip: wegblijven op zaterdag ivm veel te druk!
Mooi ruim en ordelijk winkelcentrum met ale bekende merken aanwezig!
Groot en mooi winkel centrum. Goede toiletten en super veel winkels om uit te kiezen, er is voor iedereen iets. Ik persoonlijk heb er nog niets gegeten maar ook op het gebied van iets eten of drinken iz de keuze groot. Ook kun je hier gratis naast het winkelcentrum parkeren. Super Jammer dat de openingstijden niet iets ruimer zijn maar verder een perfect winkelcentrum hoor. We gaan zeker vaker hier heen vanuit Nederland.
"Shop till you drop" echt veel winkels overdekt. Enige minpuntje was het geluids overlast van babbelende mensen, als je hier een dag rond loopt is het fijn om erna weer stil in de auto te zitten. Tevens stond er ook een rij voor het toilet wat ook niet erg leuk is natuurlijk als je nodig moet. Verders echt veel keus, veel winkels en je zal hier wel vinden wat je zoekt.
Leuk dat je bij slecht weer gezellig kan shoppen in de warmte. Groot winkelaanbod. Zowel goedkopere als duurdere winkels, allerhande winkels zoals kledij, boeken, elektronica, gaming, spelen, schoenen, bloemen, supermarkt, juwelen, brood, chocolade, brillen.... Ook leuke eet- en drinkgelegenheden. Voldoende parkeergelegenheid. Gratis toilet. Toegankelijk voor minder mobiele mensen. Altijd mooi gedecoreerd binnen in het actuele seizoensthema zoals vb kerst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid