facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijndomein Haksberg

Wijndomein Haksberg

Info

Wijndomein Haksberg heeft een gezellige wijngaard van 3,5 hectare.
Maar het domein biedt meer: huur het wijndomein voor jouw droomevenement, laat je rondleiden of kom genieten van onze wijnen op ons zonnig wijnterras.

Geschiedenis

Wijndomein Haksberg is een gezellige wijngaard van momenteel zo'n 3,5 hectare groot. Van onze druiven maken we momenteel 6 soorten lekkere Belgische wijn.



"Wijndomein Haksberg is een domein bos- en parkgebied in het Hageland, met een kasteeltje en een wijnterras, glooiende wijngaarden en wijnbouw met respect voor de natuur. Hilde Rutten vinificeert op het domein witte, rosé, rode en mousserende wijnen. Altijd welkom voor een rondleiding en/of een degustatie. Bezoek en wijnverkoop op afspraak."
Adres: Oudenbos 161, 3202 Rillaar, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0484826082
Stad: Rillaar
Route: Oudenbos 161
Postcode: 3202



op zoek naar gerelateerd: Wijndomein Tielt-Winge, Haksberg wandeling, Wijnkasteel Haksberg, Wijnkasteel Haksberg brunch, Openingsuren Wijnkasteel Haksberg, Haksberg Hirundo, Haksberg Rocopo, Workshop wijn maken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vinobelga Vinobelga 2 km super gezellig en lekker. wijn vooral , bier kan ook. Alles van de streek. Héél beper...
Recensies
Super gezellige self-service pop-up aan het water. Vriendelijke ontvangst. We namen deel aan de uitgebreide rondleiding met proeverijen. Bij de vlotte reservatie vroegen we na of er eveneens hapjes verkrijgbaar zijn, deze waren niet te reserveren maar werd ons verzekerd dat ze ganse dag door te bestellen zijn op het terras. Leuke rondleiding is echte aanrader; gepassioneerde gids, duidelijk verloop van wijnstok naar wijn; zeker de moeite + 6 lekkere wijnen geproefd. Als we meteen na deze rondleiding op het terras plaats namen waren de borrelplankjes wel al uitverkocht, het was pas vlak na de middag in het weekend, dus best zelf een picknick mee brengen, jammer dat hier geen bescheiden food truck staat.. Voor de lekkere wijnen, sfeer & gezelligheid komen we zeker terug! Extra botanisch pluspunt; je kan er enkele Metasequoia's spotten bij het voormalig kasteel arboretum.
Belgische wijnhuizen zijn altijd een beetje hit or miss, maar Hilde Rutten op domein Haksberg, she don’t miss. We hebben met ons twee op ons gemak een quasi volledige flight proevertjes genomen en vooral de Alcedo 2022 - pinot noir, een zeer respectabel roséke, de Rocopo 2020 -pinot noir met een pak eik staken er bovenuit. Speciale vermelding voor de Virido 2020, een assemblage van pinot noir en Auxerrois gedurfde druif voor deze cote. De wijnen zijn lekker, ze doen een popup bar aan het water, ze spreken met twee woorden, wat wil je nog meer? Aan het tafeltje naast ons ziet de tapasplank er degelijk uit en ze hebben ook wat bier in de frigo. 5 sterren dedju.
Mooie wijngaard in de tuin van een klein kasteel, met een geweldig wijnterras dat de komende maanden weliswaar naar alle waarschijnlijkheid zal worden verbouwd, dus check zeker of het open is of niet.
Super mooie omgeving om even weg te dromen. Een aanrader als je weekje/weekendje weg wilt met de vrienden of de familie
Mooi wijndomein waar je zondagmiddag in juli en augustus wijn kan proeven in een mooie lokatie. Aanrader!
Zeer vriendelijke gastvouw. Zeer lekkere wijn.
Zeer gezellig wijnkasteel met vriendelijke mensen en zeer lekkere wijn ! Prachtlocatie die jou het gevoel geeft, alsof je in Zuid-Frankrijk zit
Lekkere wijnen, mooie feestgelegenheid en mogelijkheid om te overnachten. In het park rond de wijngaarden vind je ook nog twee sequoia's.
Leuke pop up lounge bar nu met de kasteelfeesten. Gratis toegang en optreden. Vriendelijke bediening, mooie omgeving en toffe sfeer.
Supermooie locatie voor feesten te midden van de wijnvelden. Ruimen rustig toch goed bereikbaar en op 5min van de E314.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid