facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijnbar Le Gout Soiree Wetteren

Wijnbar Le Gout Soiree Wetteren

Info

Na de zomer 2017 opent een nieuwe winebar in Wetteren. Volg hier de aanloop naar de opstart.

Geschiedenis

Breng een bezoekje aan onze wijnbar op de Noordlaan 72 in Wetteren. Je vindt ons op het punt waar 1-richting samenkomt met 2-richting.
We updaten onze wijnkaart quasi wekelijks, ook op internet. De meeste wijnen zijn unieke ontdekkingen en beperkt in stock. Regelmatig komen er nieuwe parels bij.

UNIEK: Wij bieden alle wijnen aan zowel per glas als per fles en een selectie kan je ook per doos van 6 flessen of als wijnmand mee huiswaarts nemen.

We tappen uit de flessen de wijn af met een injectienaald dwars door de kurk. De overblijvende wijn blijft op die manier nog jaren goed omdat de kurk er niet afgaat en er geen contact is met zuurstof. Daardoor kunnen we ook de meest exclusieve wijnen per glas op onze kaart zetten. Er zijn in Vlaanderen waarschijnlijk geen of weinig wijnbars die de professionele versie van dit systeem in huis hebben.

Openingsuren: vrijdag + zaterdag + zondag, telkens van 17h00 tot 23h30

Ben jij klaar om te komen proeven? We ontvangen je met de glimlach!

Adres: Noordlaan 72, 9230 Wetteren
Telefoonnummer: +3293120047
Stad: Wetteren
Route: Noordlaan 72
Postcode: 9230



op zoek naar gerelateerd: Le Gout Mattina, Tapasplank Wetteren, Restaurant Wetteren, Paella afhalen, Paella afhalen Aalst, Paella afhalen Gent, Tapasschotel Wetteren, Paella restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marie - Coming soon Marie - Coming soon 1 km Zoete gebakjes, frivole cupcakes en een gezellige koffie overdag en frisse apero's en...
Recensies
Gezellige plaats om iets te eten, bijna letterlijk in iemand zijn woonkamer. Wij hebben eerst de warme trio gegeten en nadien een spaghetti. De warme trio patatas brava, kippenboutjes en scampi's vult en is wat te veel als appetizer voor 2 personen dus wees gewaarschuwd als je niet naar buiten wil rollen. De spaghetti heeft een speciale twist, maar is zeker een aanrader. Prijs-kwaliteit is goed. Vriendelijke bediening. Parkeren: Ligt aan een hoofdbaan met een parkeerstrook. Geen eigen parking voor clienteel. Rolstoeltoegankelijkheid: Nogal zeer smal voor met een rolstoel. Geen mogelijkheid om naar de wc te gaan. Drempel bij binnenkomst.
De sfeer en de bediening waren best ok. De gastheer doet zijn best. Wat het eten betreft: dat was geen paella wel opgewarmde, gepimpte rijst met 2 kippenboutjes en deze met zeevruchten met enkele grote garnalen en uitgedroogde mosselen. De ribbetjes, opgewarmd in de microwave, waren nog half koud, dit geserveerd met diepvriesfrietjes. De prijs voor 1 liter spa reine maar liefst € 8,50! Kortom, prijs kwaliteit is niet ok. Bovendien kan je enkel cash of met payconiq betalen en een BTW-nota is onbestaande?!
Wie graag paëlla of spaghetti eet, moet zeker eens bij le gout soiree langsgaan. De gepassioneerde gastheer biedt je een leuke avond in zijn woonkamer, evenals een uitgebreide selectie tapas, aperitieven, wijnen en bieren.Eten: 5/5
Goeie wijn en lekkere spaghetti ook heel vriendelijk personeelEten: 5/5
Zeer lekkere paella, vriendelijke bediening. Een plaats waar je rustig kan genieten met fam en vrienden.
Lekker eten en drinken in een huiselijke sfeer. Vriendelijke bediening. Aanrader!
Heel gezellig en lekkere spaghetti!!Eten: 5/5
Enorm vriendelijke mensen. De paella was echt lekker. Een aanrader als je eens rustig en gezellig wil vertoeven
Place to be voor mensen die rustig willen genieten van no-nonsense tapas, goeie wijn, gin en/of whisky. Heel fijne gastheer! Wij komen zeker terug!
Lekkere afhaal paella. Je krijgt er een woordje uitleg bij. hoe opwarmen,... Keuze uit paella met vis of met kip. Vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid