facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijkgezondheidscentrum Botermarkt vzw

Wijkgezondheidscentrum Botermarkt vzw

Info

Wij staan voor een kwaliteitsvolle, toegankelijke 1e lijngezondheidszorg. werkingsgebied: Gent Zuid, Ledeberg, deel van Melle en Merelbeke (grensR4)

Geschiedenis

Wijkgezondheidscentrum Botermarkt vzw staat voor een kwaliteitsvolle, toegankelijke eerstelijnsgezondheidszorg voor alle inwoners van Gent Zuid, Ledeberg, deel van Melle en Merelbeke (grens R4).

Op die manier wil het centrum een bijdrage leveren aan een open, rechtvaardige en solidaire samenleving. Belangrijke peilers zijn:

* eerstelijnsgezondheidszorg waarbij de patiënt in zijn totaliteit centraal staat

* ziektepreventie en gezondheidspromotie

* toegankelijkheid in al zijn aspecten; voor de financiële toegankelijkheid werken we via het forfaitaire betalingssysteem

* interdisciplinaire samenwerking onder één dak: huisartsen, verpleging, maatschappelijk werk, dieet, tandartsen, gezondheidspromotor en ondersteunende disciplines

* wijkgerichte werking: bevorderen van gezonde leefomstandigheden via gezondheidspromotie en participatie aan lokale initiatieven. Het wijkwelzijnsoverleg Gentbrugge-Ledeberg is hiervoor een belangrijk instrument en wordt getrokken door het WGC.

* kwaliteit

* vanuit een pluralistische ingesteldheid

WGC Botermarkt is lid van de Vereniging voor Wijkgezondheidscentra (www.vwgc.be) en onderschrijft de 11 criteria.

Adres:
Telefoonnummer: 092323233
Stad: Ledeberg


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Botermarkt Ledeberg, Botermarkt 1 Gent, Botermarkt Gent, WGC Brugse Poort, Wijkgezondheidscentrum Gent, Wijkgezondheidscentrum De Punt, Botermarkt 4 Gent, Groepspraktijk Ledeberg Botermarkt
Recensies
Net verhuisd gebeld in paniek voor mijn zoontje van 11maand en 3 weken. Uitleg gedaan mevrouw zegt plaatsje te hebben om 19u maar toen ze hoorde we geen patiënt waren werden we geweigerd wegens patiënt stop. Ook toen ik smeekte om dat plaatsje voor 1 keer omdat ik nergens terecht kon. Je hoorde mijn zoontje krijsen op achtergrond toen ik zij mijn man patiënt was maar mocht ik ineens terug wel komen maar toen die niet mee kon wegens werken mochten we weer niet komen. Bijna gesmeekt om te komen omdat we in de nabije omgeving overal patiënt stop was & vrijdag avond en ik geen auto ter beschikking had, maar het antwoord bleef harteloos “neen” Gaat het dan nog wel om de zorg en mensen in nood te helpen? En er was een plaatsje vrij het ging om een kind komaan zeg…
Ik heb ze de hele dag gebeld voor een dringende pijn, ze nemen niet op. Ik most andre huisarts contact opnemen en betalen. Als je 10 jaar langer wilt leven, sta daar dan niet ingeschreven.
Iedere keer hetzelfde! Als men probeert te bellen duurt het eeuwen voor ik iemand aan de telefoon heb. Doe er iets soms zit ik voor 20 minuten te bellen en nog steeds niemand aan de telefoon. Dit is zeer teleurstellend hoor. Nog steeds word daar niks aan veranderd.
Goede center. Behalve de tandartsdienst , als je leven je lief is , blijf weg bij die tandartsen ...
Dokterspraktijk is best wel goed maar ga NOOIT naar de tandarts daar, nog geen maand geleden geweest en dezelfde tand doet meer pijn dan voor ik binnen ging en de helft van de vulling is er al uitgevallen. Had al door dat ik het ging beklagen toen ze er zich maar rap rap van af hebben gemaakt na 30 min wachten.., grondig werken kennen ze niet!
Omdat ik geen klant was, hebben ze me maar weggestuurd. "Het is best dat je naar een andere dokter zoekt.." Gelijk dat ik me nog niet slecht genoeg voelde. 1ster is zelfs te veel.
Prima Wijkgezondheidscentrum. Nederlands / English / Français
U dient zich te registreren om bezoek te krijgen. Iets te bureaucratisch, als je een bloedonderzoek wilt doen moet je er twee keer heen.
Gratis medische zorg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid