facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WifiServices

WifiServices

Info

Welkom op de pagina van WifiServices. Je vindt hier niet alleen de laatste nieuwtjes op het vlak van wifi, maar ook info over ons aanbod op maat van professionals en particulieren. Van huis tot congrescentrum, we gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Geschiedenis

Kan je wat strategisch advies gebruiken, of zoek je een expert die je wifi-installatie tot een goed einde brengt? In beide gevallen ben je bij WifiServices aan het juiste adres!

Wifi-oplossingen in bestaande gebouwen of in nieuwbouwprojecten… dankzij onze jarenlange ervaring kent wifi-bereik voor ons geen geheimen meer.



"Onze website vergelijkt alle internet providers in België met hun bijkomende diensten. Tevens bieden wij heel veel info over onze internet providers en mogelijkheden om te besparen."
Adres: Ninoofsesteenweg 127, 1755 Gooik
Telefoonnummer: 0475 86 92 81
Stad: Gooik
Route: Ninoofsesteenweg 127
Postcode: 1755


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid