facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wielrijdersrust - Het Dorstige Hart

Wielrijdersrust - Het Dorstige Hart

Info

Uitgelezen pleisterplaats voor fietsers, wandelaars, opvarenden & motards. Restaurant, brasserie, feestzaal, B&B.

Geschiedenis

Wielrijdersrust - Het Dorstige Hart

Idyllisch gelegen aan het kanaal Veurne-Nieuwpoort, in het pittoreske polderdorp Wulpen op 3 km van het strand, aan de rand van 't blote weiden- en akkerland van Veurne-Ambacht en in de nabijheid van de historische steden Veurne (5 km) Nieuwpoort (5 km) Diksmuide (16 km) Ieper (35 km) Brugge (45 km) en Koksijde (10 km) vind je ons restaurant, b&b en brasserie. Het is een uitgelezen pleisterplaats voor fietsers, wandelaars, opvarenden & motards.

Adres: Dijk 33, 8670 Wulpen, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 474 409 969
Stad: Wulpen
Route: Dijk 33
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: Www wielrijdersrust Het Dorstige Hart be, B&B Wielrijdersrust, B&B Wulpen, Boot huren Veurne, Koksijde 01, Boottocht Koksijde, Boot huren op de IJzer, Jetski huren Nieuwpoort
Recensies
Toffe brasserie om te stoppen langs het kanaal Duinkerke-Nieuwpoort. Veel focus op lokale specialiteiten. Garnaalkroketten, Peerdevischer bier. Toffe 'ouderwetse' huiselijke sfeer. Je kan ook croques en zo eten. Groot buitenterras langs het water.Kamers: 5/5
Uiterst onvriendelijk onthaal door dame toen we een bootje wouden huren, Uitleg werd omslachtig met een snak en beet gedaan. Geen aanrader.
Te weinig parasols, lang wachten en niet vriendelijk, ook niet alles in huis wat op de kaart staat
Prachtige plaats om uit te rusten en een goeie te drinken.Service: 5/5
Bij Adelheid altijd welkom.en goede bediening.Terras voor en achter..Kamers: 4/5
Smaakloze spaghetti die ZWAAR overprijsd was op een mooi terras.Service: 3/5
Geen vriendelijke bediening! Het eten is veel te duur voor wat je maar krijgt. Een sangria uit een pak kost €15,50. We vroegen aan een dienster of we mochten vissen en dit mocht. Tot de zuur pruim van een basin kwam en zei dit niet mocht. Ik heb 1 ster aangeduid terwijl ze deze eigenlijk niet verdienen. Echt een grote schade dit!
Leuk terras, uitgebreid assortiment dranken en snacks, toffe bediening. Maar 4,90 euro voor een Duvel is goed doorgerekend, spaghetti 17 euro idem. Wie kan/wil dit binnenkort nog betalen? Geen verwijt, enkel vaststelling: vaste kosten in de horeca lopen te hoog op. Tijd dat de beleidsmakers wakker schieten.
Onbeschofte bediening , we hadden geboekt voor een boot en hadden de hond mee wanneer we dit meldde zei ze “dan is het gedaan “en liep voort dit doet u niet en zeker niet als uitbaatster We vroegen aan de dienster of we mochten vissen en zei keurde dit goed . Hierna kregen we hier problemen daar . Enorm duur : sangria 15,50 euro op dijk koksijde 9 euro en vers deze uit een pak , salade ongeveer 26 euro . Keuken enorm traag en dat heeft de bediening zelf gezegd Totaal geen aanrader Een schande is dit .
Mooie locatie, onbeschofte vrouw personeel is wel vriendelijk. Eigenlijk zou ze geen boten mogen verhuren: ze laat je een half uur wachten, maar je moet wel het volle tijdslot betalen. Van haar uitleg begreep niemand iets. Waarschijnlijk rammelt ze een iets af wat ze uit het hoofd geleerd heeft. De hond mag uiteindelijk ook nier mee. Dit werd wel niet vermeld toen we telefonisch reserveerden. Niet voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid