facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wielercoach Wim De Wolf

Wielercoach Wim De Wolf

Info

Testen - trainingsadvies - trainingsschema's - trainingsbegeleiding.
Voor competitierenners en cyclosportieven.



"Topsport en talentontwikkeling - Testen en begeleiding - Verhuur hoogtetenten - Start2Ventoux - Ademhalingstraining"
Adres: Hellestraat 39a, 9400 Appelterre-Eichem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0477202135
Stad: Appelterre-Eichem
Route: Hellestraat 39a
Postcode: 9400


Recensies
Trainen met Wim is niet gewoon uitvoeren wat hij zegt. Je krijgt inzichten in de manier waarop je traint en alles wat naast de fiets bij de koers komt trainen. Wim luistert naar hoe je je voelt en is zo niet enkel wielercoach, maar ook mental coach.
Staat steeds klaar.heel veel progressie gemaakt. Een trainer met heel veel passie voor zijn vak. Niet alleen gepassioneerd voor het maken van trainingsschema s maar alles wat er bij hoort om zijn renners beter te maken.hij staat ook klaar om zich bij te scholen en te verdiepen in de laatste trends in her profpeleton. Nog geen seconde spijt gehad om mij laten te coachen door Wim! Bedankt Wim voor alles!
Wim is een wielercoach die zorgt dat iedere renner een workload en advies op maat krijgt. Alsook speelt hij een belangrijke rol in de mentale steun van zijn renners. Kortom een coach waar je alleen maar dankbaar voor kan zijn! Een aanrader voor iedereen!
Niet alleen een berg vakkennis, Wim is ook een geweldige motivator met een positieve mindset. Als je kan corrigeren op een constructieve manier én bovendien op maat van eenieders persoonlijkheid, dan ben je de naam topcoach waardig! Bedankt Wim!
Een man met passie voor zijn vak, is er ongelooflijk veel mee bezig. Staat altijd klaar voor zijn renners/rensters! Bedankt Wim voor de topbegeleiding!
Danku voor de reeds behaalde progressie en de toekomstige progressie. Als ook het deskundig advies
Vaak heel hard afzien maar deze man houd rekening met iedere sporter zijn eigen mogelijkheden en hierop worden de trainingen gebaseerd.
Topcoach! Altijd bereikbaar en staat altijd klaar voor de renners/sporters!
Op maat begeleiding, steeds bereikbaar, realistische doelstellingen en vooral merkbaar resultaat.
Bedankt Wim voor de jarenlange topcoaching!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid