facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WHOOP

WHOOP

Info

Voor het huren van dakdragers en/of dakkoffer. Ook met fietsdragers voor op het dak als sneeuwkettingen kunnen we helpen.



"Verhuur dakdragers en dakkoffer"
Adres: Heierveld 21, 1730 Asse
Telefoonnummer: +32 468.506.270
Stad: Asse
Route: Heierveld 21
Postcode: 1730


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 22:00
Dinsdag: 18:00 - 22:00
Woensdag: 18:00 - 22:00
Donderdag: 18:00 - 22:00
Vrijdag: 18:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Dakkoffer huren Aalst, Dakdragers huren Mercedes, dakkoffer huren west-vlaanderen, Dakkoffer huren Gent, Dakkoffer huren Deinze, Dakkoffer huren Mechelen, Dakkoffer huren Turnhout, Dakkoffer huren Oudenaarde
Recensies
Supergoeie service en flexibiliteit. We hebben door onvoorziene omstandigheden onze dragers en dakkoffer een dag langer moeten huren en dat was geen probleem door de flexibiliteit van Whoop RS. Ook de installatie en de-installatie verliep vlekkeloos. Top service!
Snelle en goede service, top! Wat kan een mens meer wensen?
Uitmuntende dienstverlening klantvriendelijk, professioneel en stipt. Een autovakantie zonder zorgen!
Dakdrager gehuurd aan zeer correcte prijs. Installatie was vlot en handig ingepland. Aanrader voor je autovakantie en je vermijdt het aanschaffen van een dure dakkoffer en dragers die je te weinig gebruikt.
Nu de 4e keer dakdragers gehuurd bij Wouter, zeer goede service, correcte prijs, zeer stipt, flexibel. Een echte aanrader!
Een aanrader; zoek niet verder! Stevig materiaal aan mooie huurprijzen. Wouter probeert ook steeds flexibel te zijn indien de desinstallatie een dag eerder of later moet plaatsvinden.
Geen problemen, goeie service, afspraken vlot verlopen voor montage en demontage.
Heel tevreden van deze service. Alle materiaal was voorhanden en vlot geïnstalleerd. Ook het terugbrengen ging snel. Er zijn veel betaalopties en het terugstorten van de waarborg was meteen in orde. Ook zeer vriendelijk! Een aanrader dus.
Top service, correcte prijzen. Zeker aan te raden! Tot volgende keer!
Snelle service, hebben on direct en op zeer korte termijn ons uit de problemen geholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid