facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor White Light

White Light

Info

Grootformaatprinting, beletteringen en displays vormen de kern van onze business: daarin leveren wij verbluffende kwaliteit op een ongelooflijk aantal ondergronden.

Geschiedenis

Grootformaatprinting, beletteringen en displays vormen de kern van onze business: daarin leveren wij verbluffende kwaliteit op een ongelooflijk aantal ondergronden. Ook beheersen wij alle technieken om XL-prints te integreren in een breed gamma aan toepassingen voor communicatie, winkelinrichting en decoratie. Onze service bij een project gaat van concept en in huis productie tot montage op locatie. Maar altijd onthouden we dat het uiteindelijk om jou en jouw boodschap gaat.

Adres: Houtparklaan 5, 3600 Genk
Telefoonnummer: +32 89 32 39 10
Stad: Genk
Route: Houtparklaan 5
Postcode: 3600


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: White Lightning, Studio White Light, White Light jobs, White screen, Texrama
Recensies
een multi disciplinaire print firma. stijlvolle plek, vriendelijke medewerkers, zeer ruim aanbod. vele printmogelijkheden kennis en vakmanschap in huis.
Geen aanrader. Hield zich niet aan zijn woord !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid