facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor White House

Info

De verkoop van jouw thuis op een originele manier. Heldere foto’s, computer gesimuleerde beelden, een virtuele wandeling en duidelijke informatie. Onze werkwijze is geheel transparant en kun je 24/24h opvolgen.

Geschiedenis

WHITE HOUSE ,Vastgoedboetiek!

Wij zijn een vastgoedboetiek in de Westhoek die jou thuis verkoopt op een originele manier. Heldere foto’s, computer gesimuleerde beelden, een virtuele wandeling en duidelijke informatie. Onze werkwijze is geheel transparant en kun je 24h/ 24h opvolgen. Met ons teamwork verkoop je op een vlotte manier aan de beste prijs!

Adres: Europalaan 1A, 8970 Poperinge
Telefoonnummer: +3257699970
Stad: Poperinge
Route: Europalaan 1A
Postcode: 8970


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: White House immo, Immo Westhoek, Huizen te huur Poperinge White House, Dewaele Poperinge te koop, The White House, Immo White House facebook, Huis te koop nieuwstraat Poperinge, Huis te koop Abele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo Droom Immo Droom 1 km Delphine is een hartelijk persoon met een vlotte communicatie, we werden goed op de h...
Recensies
Komen hun geplande afspraken niet na!! Na 2z een email van het bureau OM de afspraak te bevestigen. 2 uur gereden voor niets!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid