facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Whippet repair

"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt! TVA 0896.624.646"
Adres: Kattebroekstraat, 1700 Dilbeek
Telefoonnummer: +32486928055
Stad: Dilbeek
Route: Kattebroekstraat
Postcode: 1700


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Al dente interieur Al dente interieur 1 km Vertaald door Google Een echte aanrader design meubelzaak! Meubels van hoge kwaliteit...
Recensies
Al twee maal op rij weigert jullie betaalterminal aan de kassa mijn Edenred maaltijdcheque-kaart. In andere winkels, waaronder ook een andere Carrefour winkel lukt dit zonder problemen. Telkens moet ik met Bancontact betalen. Jammer, maar ik zal niet meer komen winkelen bij jullie.
Zeer onaangename winkel ervaring. Alles staat voornamelijk in het Frans aangeduid, als je geluk hebt vind je iemand van het personeel die wil Nederlands spreken uitgezonderd de simpathieke beenhouwer die me in het Brussels te woord stond ... Je wordt dan uiteraard ook als die "ambetante" minderwaardige Vlaaming bekeken en behandeld. Ter vergelijking, in Auchan Roncq Frankrijk waar ik niet verwacht om in het Nederlands aangesproken of geholpen te worden, doen ze hun uiterste best.
Goede ambiance. Gedienstig personeel en directie.... Om er praktisch alle dagen te gaan moet het wel top zijn.
Kwestie van ontsmetten niet goed en men moet betalen voor de karretjes? Waarom moet dit terug? Aan de kassa geen plastiek en de kassierder draafde geen mondmasker.
Winkel helemaal vernieuwd maar de fietsstalplaats is een lachertje. Je fiets blijft in het rek niet eens rechtstaan. Volgens Carrefour moeten we met de auto komen blijkbaar.
Vast personeel in de winkel was alles behalve. Daarnetegen was de jongen bij de karren heel vriendelijk.
Afschuwelijk,ik neem een verse sinaasappelsap en ik vind kleine vliegjes er in,ik neem een pasta salade en de saus is zuur,alles in de vuilbak,nooit niet meer van mijn leven!!!
Zondag heel de dag open, ruime parking
Slechte en zeer trage mensen aan de kassa
Propere Carrefour met een uitgebreid gamma en een ruime parking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid