facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WEZEL CULINAIR

WEZEL CULINAIR

Info

Hét culinair festival der Voorkempen

Geschiedenis

In samenwerking met verscheidene restaurateurs en ondernemers uit Schilde en de wijde omgeving, kan u op het dorpsplein van 's-Gravenwezel genieten van een driedaagse verwennerij van uw smaakpapillen.
Les goûts et les couleurs, ça ne se discute pas?
Graag zelfs, u kan ter plaatse degusteren en vergelijken: gevestigde waarden en aanstormend talent, bistro-keuken, gastronomie, wereldkeuken, desserts en niet te vergeten een uitgebreide
cocktail- , wijn- en bierbar!
Er is voor ieder wat wils. Elk restaurant onderscheidt zich met een eigen karakter en stijl. Dit alles in een totaalconcept met aangename sfeer, aanvaardbare prijzen en kinderanimatie voor de allerkleinsten. Enkele livebands zorgen voor een muzikale omkadering.



"Sinds 2010 staat september in ’s-Gravenwezel niet alleen meer voor het begin van een nieuw schooljaar, maar ook voor een sfeervol en gezellig orgelpunt van de zomer. In het eerste weekend van september kiezen we voor een groot plein met een heel duidelijk concept waarbij lifestyle en gastronomie hand in hand met elkaar zullen gaan.’s-Gravenwezel is dan de culinaire en zomerse hotspot van de Voorkempen!Een afspraak voor duizenden culinaire liefhebbers waarbij we opnieuw heel verschillende smaken en nieuwe trends zullen voorschotelen. Dit in combinatie met een sfeervolle aankleding, leuke bars en geweldige lifestyle maakt Wezel Culinair tot een jaarlijks orgelpunt op het einde van de zomer."
Adres: Festivalweide, De Kaak, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Stad: 's-Gravenwezel
Route: Festivalweide, De Kaak
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: Festistreat, Streat Fest, Festival Schilde, Foodtruck Schilde
Recensies
Mooie setting stijlvol en wijds gevoel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid