facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weyn's Honing

Weyn's Honing

Info

Bij Weyn's Honingbedrijf staat onze passie voor het product centraal. Kennis, kwaliteit, traditie en begaan zijn met ons milieu zijn onze troeven Ons assortiment kent meer dan 50 soorten honing. Bezoek één van onze 10 winkels!

Geschiedenis

Anno 1968 ontsprong Weyn’s Honingbedrijf aan de geest van Edmond Weyn, een rasechte Waaslander met een zuivelverleden.

Weyn kreeg de honingsmaak te pakken en bouwde zijn plan uit te Beveren-Waas, waar de eerste vestiging tot op heden trouw haar dienst bewijst als productieatelier. Weyn’s Honingbedrijf slaagde erin zich te profileren als één van de voornaamste Belgische ondernemingen binnen de honingbranche, iets wat mogelijk werd gemaakt door de kritische eisen inzake kwaliteit en respect voor de bij die vanaf het begin voorop werden geplaatst.

In navolging van Edmond Weyn en geïnspireerd door zijn eerlijke passie, wordt Weyn’s honing vandaag nog op een artisanale en faire manier verwerkt en aan de man gebracht.

Volgens diezelfde overtuiging, met Hugo Willems als nieuwe stuurman, breidde Weyn’s Honingbedrijf de laatste jaren zijn assortiment uit tot meer dan zestig soorten.

Ons bedrijf streeft naar kwaliteit en verzet zich tegen de massaproductie die de honingwereld meer en meer dreigt te ontsieren. Uit ontzag voor de bijenkolonie en honing als landbouwproduct, bieden wij zuivere en natuurlijke waar aan. Voor wie echt(e) honing wil.

Weyn's Honingbedrijf heeft momenteel 12 locaties in België:

* Aalst - Lange Zoutstraat 3
* Antwerpen - Shopping Grand Bazar - Groenplaats
* Beveren - Gentseweg 323
* Brussel - City II - Nieuwstraat
* Gent - Mageleinstraat 30
* Hasselt - Maastrichterstraat 23
* Kortrijk - Lange Steenstraat 47
* Leuven - Diestsestraat 1
* Liège - Galeries St. Lambert - Place St. Lambert 27
* Mechelen - Bruul 10
* Oostende - Adolf Buylstraat 12
* Sint-Niklaas - Waasland Shopping Center - Kapelstraat 100

Adres: Gentseweg 323, 9120 Beveren-Waes, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: (+32)(0)3 775 97 65
Stad: Beveren-Waes
Route: Gentseweg 323
Postcode: 9120


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Weyn's Honing Verkooppunten, Honing webshop, Honing kopen, Honing Delhaize, Honing van de imker, Honing kopen in de buurt, Echte honing kopen België, Honing kopen bij imker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ons toertjes Ons toertjes 2 km Taarten en gebak enkel op bestelling
Ik drink graag bier Ik drink graag bier 5 km Fanpagina voor bierliefhebbers in Nederland en Belgie
Chalo Chalo 7 km Een fijn product maar het feit dat de ingrediënten met suiker beginnen stoort mij. He...
Recensies
Wij hadden honing nodig en vonden hier een grote keuze aan producten met alle mogelijke origines en verpakkingen. De service was vlug en vriendelijk. Wij komen hier zeker graag terug. Ook zagen wij enkele goede ideeën in verband met geschenkmanden.
Mooi verzorgde winkel met heel erg veel keuze aan honing producten in alle geuren en kleuren. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Klein verbeteringspuntje is mss de winkel eens beetje opfrissen aan de buiten kant lijkt deze nogal uit de mode. Voor de rest zeer behulpzame werknemers.
Zaaalig...een man met kennis! Goede tips,lekkere proeverijen van honing, verse producten ...kortom een aanrader!
Goede persoonlijke uitleg met liefde voor het vak
Redelijk duur en geen korting voor grote volumes. Ik kocht 10 kg honing in totaal en niets. Een beetje meer vriendelijkheid en klantenbinding zou niet misstaan. Ik vrees dat het bedrijf het meer moet hebben van verkoop door supermarkten en andere winkels, de verkoop in eigen winkel lijkt me meer voor de tribune. Wel een groot assortiment
Hugo, wanneer ga je betalen?
Vorig jaar hebben we tijdens onze reis een halt genomen in Mountauban bij een lokale honing-boer, zonder al teveel vragen een potje honing gekocht, man dat was de beste Honing dat ik ooit had geproefd, terug in België het potje leeg, toen kwam ik bij een zoektocht op Google bij dit bedrijf terecht, en daar vond ik hetgeen ik zocht, besteld en bij ontvangen smaakte deze met hetzelfde, ik ben super blij dat ik terug dat lekker spul in huis heb, 100% bio honing.... Bedankt Weyns honing. Een breed assortiment aan Honing, ik bestel zeker nog eens bij dit bedrijf.... EEN AANRADER...
Tonen interesse in mijn product, krijgen paar flessen gratis maar laten het na enige feedback te geven. Klaarblijkelijk was dit enkel om informatie te oogsten ivm ons productieproces, om zo zelf een gelijkaardig product te kunnen produceren. Weinig respect!!
Fijne mensen, zeer verzorgde winkel! Leuke pakketjes te verkrijgen met honing, koekjes, snoepjes, marmelade, ... om cadeau te geven. Aanrader!
Winkel met een zeer ruim assortiment honing, producten met honing peperkoek, snoepjes,... en aanverwante artikelen thee, kaarsen,... In de winkel krijg je steeds een vriendelijke en deskundige uitleg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid