facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weymans Kristof

Weymans Kristof

Geschiedenis

Loodgietersbedrijf

Adres: 1840, 1840 Malderen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0476406548
Stad: Malderen
Route: 1840
Postcode: 1840


Recensies
Kristof Weymans is een uitstekende vakman. Hij heeft mijn volledige sanitaire en verwarmingsinstallatie gerenoveerd. Dankzij Kristof is alles zeer vlotjes verlopen. Afspraken werden nagekomen en hij heeft mij prima advies gegeven. Bedankt Kristof voor jouw werk.
Kristof heeft ook de vloerverwarming geïnstalleerd. Superkontent over het resultaat.Zeer goede vakman.Heel rustig en professioneel voorkomen. Een plezier om samen mee te werken.Een echte aanrader.
Kristof Weymans is een gedreven vakman die een prima service levert, snel bereikbaar is en met veel aandacht voor de klant de beste oplossingen voorstelt en correct uitvoert. Kortom een TOPPER.
Zeer tevreden over Kristof zijn diensten als loodgieter!
Deskundig man met aandacht voor details. Vlot in omgang. Duidelijke uitleg over de gedane werkzaamheden. Nuttige tips worden verschaft. Men leert iets bij en dat is positief.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid