facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wetzlarbad Eupen

Wetzlarbad Eupen

Geschiedenis

Piscine publique



"Das Wetzlarbad ist ein Ort sein, an dem sich alle wohlfühlen und der sowohl Gelegenheit für sportliche Aktivitäten als auch für Entspannung bietet.Das angebot: Sportbecken - Kinderbecken - Wellenbad - Wildwasserbahn - Rutsche - Warme Lagune - Hamam - Aussenbecken - Liegewiese. Das Außenbad wird im Sommer geöffnet sein, insofern das Wetter dies zulässt.Nicht nur die Schwimmer, sondern auch passierende Wanderer und Fahrradfahrer können auf der wunderschönen Terrasse die Umgebung und das Verpflegungsangebot genießen."
Adres: Hütte 56, 4700 Eupen
Stad: Eupen
Route: Hütte 56
Postcode: 4700


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LAGO Eupen Wetzlarbad LAGO Eupen Wetzlarbad 0 meter Super Nieuw Zwembad, ideaal met kinderen.
Recensies
Triestige zooi van de stad. Stad zou gewoon moeten dokken en de tent heropbouwen.
Niet onderhouden troosteloze zooiBezocht opWerkdag
Het is een mooi bad. Het oogt er proper. Je kunt onbeperkt in tijd zwemmen. Maar als je met een baby'tje gaat voor een uurtje is het vrij duur. Je betaald €6,90. In het seizoen is er natuurlijk nog het grote buitenbad inbegrepen. Dan is de prijs ook nog ok, maar als dit gesloten is, vind ik de inkom te duur. Er is een 25 m bad een klein golfslagbad, een peuterbadje .
Prachtig binnen- en buitenzwembad. Zeer verzorgd en afwisselend. Wildwaterbaan, golfbad, peuterbad, groot zwembad en leuke glijbaan. Een aanrader.
Je kon genieten van de jonge lui die kwamen zwemmen. Het was er.netjes bediening OK
Prachtig bad geworden en in de herfstvakantie buiten kunnen zwemmen, dat was uniek.
Super Nieuw Zwembad, ideaal met kinderen.
Mooi maar niet veel ruimte
Goede prijs/kwaliteit
GEVAAR! De badkamer lijkt op dit moment zoiets als een permanente bouwplaats! De openingstijden en overige informatie zijn allemaal verouderd: DE BADKAMER IS GESLOTEN!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid