facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westwater

Info

Bij Westwater kan je terecht voor de zuivering van stadswater, regenwater, grondwater en putwater.

Adres: Zwaluwlaan 12, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0032472930359
Stad: Ieper
Route: Zwaluwlaan 12
Postcode: 8900


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Wateranalyse labo, De waterdokter, Hola Projects, Waterbehandeling, Grondwater behandelen, Filter putwater, Filter voor grondwaterput, Regenwater laten testen
Recensies
Goeie dienst na verkoop, erg klantvriendelijk zowel bij telefonisch contact als bij huisbezoek door technieker , degelijke en begrijpbare uitleg bij problemen, snelle service... kortom... waterdoctor.... heel tevreden van!
Héél goed geholpen geweest door de Waterdoctor. Aandacht voor klantenservice, kwaliteit, efficiëntie, .... Meteen na de installatie zagen we al een verschil in het kleur van het water. Bedankt voor de vlotte en fijne samenwerking!
Wij waren super tevreden over Chris die onze ontkalker is komen kuisen. Er was super veel werk omdat het vroeger nooit deftig is gedaan maar nu is hij weer helemaal TOP in orde. Wij zijn super tevreden van de service. Dank je wel.
Een lekkage van de aansluiting van de waterkraan werd zonder problemen onder garantie hersteld. Prima service
Deze namiddag werd het onderhoud van onze waterontharder gedaan door Chris. Voor zijn werk onderhoud + plaatsen van een drukregelaar zou ik hem feitelijk nog een ster meer moeten geven - helaas is er geen plaats voorzien. Nog eens bedankt voor de nodige uitleg en tot volgende keer.
Zeer tevreden van de professionaliteit en service van Waterdoctor! We hadden verschillende partijen over de vloer gehad alvorens we met waterdoctor in zee gingen. Zij waren uiteindelijk de enige die effectief de waarde van ons water gemeten hebben om zo een correcte oplossing te kunnen neerzetten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid