facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westgolf

Westgolf

Info

Technische 9 holes parkgolfbaan aan de kust gelegen tussen Nieuwpoort en Middelkerke-uitstekende greens-golfterrein is in de winter bespeelbaar. Greenfees welkom! Iedereen ook welkom in "Resto Westgolf" - dagschotels - rustgevend terras in groen kader.

Adres: PIETESTRAAT, 8434 Westende
Telefoonnummer: 058 24 10 77
Stad: Westende
Route: PIETESTRAAT
Postcode: 8434



op zoek naar gerelateerd: Westgolf lidgeld, Westgolf kalender, Start to Golf Westende, Westgolf leden, Igolf Westgolf, Golfinitiatie west Vlaanderen, Dagschotels Middelkerke, Golf aan zee België
Recensies
Voor een vrijgezellen een les geboekt van twee uur voor een groep van zeven man, waarvan zes zonder enige golf ervaring. We kregen les van Etienne en kunnen alleen maar positief zijn over de ervaring. Goede uitleg en ongelimiteerd veel golfballen waarop je je slag na slag je techniek kan verbeteren. Twee uur is natuurlijk te weinig om echt goed te worden, maar na die twee uur had iedereen van de groep toch al eens 100m ver geslagen. Een aanrader!
Ik betreur ten zeerste mijn ervaring bij deze golfclub. Helaas werd ik zowel door de receptie als door de clubleden zeer onvriendelijk behandeld tijdens mijn bezoek. Het gebrek aan gastvrijheid en respect heeft mijn golfdag ernstig aangetast. Ik had gehoopt op een aangename en plezierige ervaring, maar dat werd tenietgedaan door het onaangename gedrag van het personeel en de leden. Dit is absoluut niet de manier waarop een golfclub zich zou moeten gedragen tegen bezoekers.
Lekker gegeten! Fijne bediening!
perfecte uitleg en uitstekende sfeer. Grandioos
Goed van eten en tof om te golfen.
Vandaag super lekker gegeten in restaurant! Bearnaise zeker een aanrader, zeer veel verse en lekkere groentjes. Ook het personeel was echt aangenaam. Bedankt voor de aangename avond.
Heerlijk gegeten ! Prijs kwaliteit is top
Brasserie op hoog niveau. Deze avond super roggevleugel gegeten perfect klaargemaakt en uiteraard super vers. 25 euro inclusief verse frietjes mayonaise en koude groenten. Festijn. Nu is het 18 december 20. Zijn met de camper op westgolf en de keuken is open voor take away. Hebben een bouillabaisse besteld en genieten ten volle van de perfectie. Het eten werd ons gebracht en wij dienden enkel op tafel te zetten. Foto spreekt voor zich zelf.
We zijn hier op een regenachtige dag terechtgekomen in gezelschap van vrienden met kinderen. Hoewel de locatie al wat ouder toont, waren de gerechten zeer lekker en vers. De bediening was super vriendelijk en vlot en voor de kinderen was alles zeer kindvriendelijk voorgeschoteld. Echt een aanrader voor wie in deze buurt rustig wil eten.
Lekker gegeten, niets op aan te merken aanvaring met bazin gehad, daarom geen 5 sterren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid