facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westend Minigolf

Westend Minigolf

Info

Minigolf

Adres: Zonnelaan 31 A, 8434 Westende-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0475245132
Stad: Westende-Bad
Route: Zonnelaan 31 A
Postcode: 8434


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Minigolf Middelkerke, Minigolf Nieuwpoort, Mini golf aan Zee, Westende Golf, Minigolf indoor, Minigolf Koksijde, Minigolf Oostende, Minigolf Bredene
Recensies
Superleuke ervaring hier en daar wel wat herstelwerkzaamheden aan banen nodig. Leuk om iets te drinken, pannekoeken mochten wel wat warmer geserveerd worden. Zeker eens bezoeken bij wat minder strandweer.
Zeer gezellig om met vrienden iets te drinken en een potje minigolf te spelen. Bij sommige holes wel wat onderhoud nodig.
Leuke minigolfbaan, wel heel druk en soms lange wachtrijen. Leuk terrasje om gezellig na te genieten in rustigere periode. Bij het binnen komen is er handgel voorzien en cash of met bankcontact mogelijk om te betalen.
Proper onderhouden mini-golf en niet duur. Niet te moeilijk maar ook niet te gemakkelijk, ideaal! Gelegenheid om op het terras een drankje te drinken!
Super leuke mini golf..lekkere pannekoeken en ijsjes
De spelen mogen wel eens onderhouden worden. Er waren veel losse stukken.
Leuke minigolf, ook voor kinderen. Technisch gezien niet te moeilijk, terrein voor het grootste deel net en onderhouden. Een minpunt is dat sommige houten attributen op de minigolfbanen wat onderhoud kunnen gebruiken met uitstekende, afgebroken stukken hout. Kan gevaarlijk zijn voor kleine kinderen. Er is ook nog een gezellig terras met springkasteel naast het terrein.
Super ijsje en appeltaart genomen was heel verzorgd super bediening zelfs potje water voor de Flex
Na al die jaren toch nog een must op onze vakantie aan zee !
Heel gezellig en vriendelijk personeel, leuk terras.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid