facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Werner Aerts Jewelry

Werner Aerts Jewelry

Info

Handmade Jewelry Design
by Werner Aerts & Heidi de Roovere

Geschiedenis

Het concept dat we u voorstellen, is het resultaat van een jarenlang groeiproces, zowel in het juweliersvak als in het dagelijkse leven. Het komt eenvoudig neer op dit: weten waar je goed in bent, wat je graag doet en hier uitgesproken voor kiezen.

Voor ons betekent dit dat we onze afzonderlijke talenten bundelen en op een creatieve manier vertalen in onze totale aanpak, wat een geheel eigen kijk op de moderne juwelier oplevert.

Een eigen visie die overal voelbaar is, zowel in de inrichting, etalage, communicatie, als in ons open atelier, maar bovenal in onze collecties.



"Werner Aerts juwelen zijn stuk voor stuk authentieke, unieke juwelen. Deze kunstzinnige juwelen kenmerken zich door een moderne en toch tijdloze stijl met een vernieuwend design. De haute couture van de juwelenwereld: Werner Aerts juwelen worden steeds opnieuw en speciaal op uw maat handgemaakt."
Adres: Bakkersstraat 32, 8370 Blankenberge
Telefoonnummer: 32 50 41 12 34
Stad: Blankenberge
Route: Bakkersstraat 32
Postcode: 8370


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Art & Wine pop-up Gallery Art & Wine pop-up Gallery 48 meter Kunst gecombineerd met parels, juwelen & wijn.
Juwelier Monyxs Blankenberge Juwelier Monyxs Blankenberge 90 meter info pagina Juwelier Monyxs Blankenberge
High Time High Time 95 meter Top service en kwaliteit. Zilveren ketting gekocht voor mijn nieuwe husky pup
Chouette Blankenberge Chouette Blankenberge 176 meter Gezellige winkel in het hartje van Blankenberge. Artikelen voor jong en oud, mannen e...
Your Next Jewel Your Next Jewel 259 meter Opvallen in eenvoud
Recensies
Top juwelier met eigen klassevolle collectie ! Als je iets zoekt dat klassevol is en uniek; moet je bij Werner Aerts zijn.
het echte juweliers werk, als je houd van puurheid en klwaliteit , puur goud en zilver met diamanten op zen allermooist en uniek, ik ken maar 1 adress en dat is bij Werner Aerts in blankenberge die zulke hoge standaarden verzorgd en dat met persoonlijke service en eerlijke prijzen!
Super om te verblijven. Midden in de stad, op 300mtr van de boulevard
Hele mooie juwelen.. top vakmanschap
Vriendelijk Meneer.
Mooie sieraden en een schitterend vakantiehuis. Circa 170m², goed ingericht met grote sauna. Bijna uniek in stijl en smaak en als je hier geen vakantie boekt, is dat je eigen schuld. De eigenaren, die ook de creatieve makers zijn van de fantastisch mooie sieraden, zijn super aardig, beleefd en flexibel.
Ruim, luxe en veilig appartement, zeer goed gelegen, vriendelijke en behulpzame eigenaar, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We zijn er al 4 keer geweest en zullen terugkeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid