facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wereldkeuken gent

Wereldkeuken gent

Info

Kom eten bij Wereldkeuken Gent! Wij maken gebruik van het concept à volonté en zelfbediening. U kunt hier volop genieten van onze wereldkeuken!



"Wij maken gebruik van het concept all you can eat en zelfbediening. U kan hier volop genieten van onze fijne wereldkeuken en drankenbuffet.U kunt genieten van onze diverse gerechten zoals de salade bar, wok, sushi, teppanyaki, warm buffet, schaaldieren, vis, vlees, pizza en dessertbuffet. Bij diner formule is nog veel meer uitgebreid.Onze prijs is inclusief frisdranken, warme dranken, vers fruitsap, bier van het vat en huiswijn. Natuurlijk kunt u ook aperitief, speciale wijn en zwaardere bieren bestellen mits meer prijs."
Adres: Broederlijke-Weversplein 1, 9000 Gent
Telefoonnummer: 0032 93988398
Stad: Ghent
Route: Broederlijke-Weversplein 1
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: Wereldkeuken prijzen, De Wereldkeuken Kortrijk, Wereldkeuken restaurant, Wereldkeuken Lochristi, De Wereldkeuken Geel, Wereldkeuken Nederland, All you can eat Gent centrum, Wereldkeuken Sint-Niklaas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lunch Garden Lunch Garden 3 km Restaurant-Buffet
Lunch Garden Lunch Garden 5 km Restaurant-Buffet
Lunch Garden Lunch Garden 6 km Restaurant-Buffet
Recensies
Schoolrefter gevoel. Zelfbediening. Je kan heel veel eten. Middelmatige kwaliteit. Mensen met voedsel allergie lopen gevaar op contaminatie. Ikzelf heb schaal en schelpdieren allergie. Wok kan ik niet eten omdat alles in eenzelfde waterpot voor gegaard wordt. Lepels worden verwisseld... Wel weinig geld op te gaan lunchen.
Wat een gezelig eetendje met de kinderen moest zijn is helemaal anders uitgedraaid… Oke mijn kindjes zijn niet de rustigste omdat ze niet lang kunnen stilzitten.. maar terwijl we aan het eten zijn komen melden dat we ons moeten verzetten zodat de klanten in rust kunnen eten.. wat zijn wij dan?? Goed en wel voor we het beseffen worden we in een weggestoken hoekje geduwd en word ons bestek allemaal weggenomen.. subtiel om te laten weten dat we weg moesten.. heel jamer van het geld want volgens de formules betaal je telkens voor 3 uur.. wij zijn hier maar 1u en 15 min binnen geweest heel spijtig dat er zo kind en gezins onvriendelijk gehandeld word Kindvriendelijkheid: Totaal niet kind vriendelijk!!!
Service is er bijna niet maar alles is super lekkerEten: 5/5
Redelijk goed. De vis was helaas niet zo goed. De surimi was taai en de krabpoot rook niet vers. Voor de rest wel goed.
Verzorgd interieur. Toegankelijk via de Carrefour. Vriendelijke bediening. Tafel wordt vlot afgeruimd. Arrangement "3 uur genieten". Je kan kiezen uit 2 soorten soep, koud buffet, Aziatisch warm buffet, Europees warm buffet, Chinees wok buffet en Japanse teppanyaki. Wok en teppanyaki wordt bereid met de gekozen saus. Er is ook een dessert buffet met chocoladefontein en frisdranken kan je zelf nemen. Pils, wit en rode wijn brengen ze aan tafel.
Er was weinig sfeer en heel kalm. We kwamen aan om 20:30u en niets werd nog bijgevult sluit pas om 22u. Niet zoveel keus voor de enorm dure prijs 40,50 pp.
Lekker eten en veel keuze en alles à volontéEten: 4/5
Eten was koud, was zeer weinig volk 1tafel met nog 4 mensen. De groenten waren niet gaar. Niet zo vers omdat alles koud was...Geen vlees meer...Nooit meer. Geen aanrader om nog eens te gaan!Eten: 1/5
Zeer lekker eten, super vers en erg uitgebreid aanbod. Prijs/kwaliteit niet te overtreffen. Zeer vriendelijk en mega netjes, gezellig vertoeven.Eten: 5/5
Het was er heel lekker , voor herhaling vatbaar...aan te bevelen...Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid