facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wereldkeuken Genk

Wereldkeuken Genk

Info

Wereldkeuken Genk biedt u het all you can eat concept aan. Proeven van verschillende wereldkeukens in buffetvorm voor een vast bedrag per persoon. Frisdranken, warme dranken maar ook pils van het vat en wijn zijn inbegrepen.



"Wereldkeuken Genk biedt u het all you can eat concept aan. Diverse gerechten zoals de saladbar, grill, wok, teppanyaki, dim sum, warm buffet, sushi, kreeft, oesters, mosselen seizoen, vis– en zeevruchten, halalvlees en gevogelte, pizza, dessertbuffet, ijs & vers fruit. Dit concept is inclusief alle frisdranken, warme dranken, pils van het vat en witte of rode huiswijn. Op feestdagen zijn wij geopend van 12u tot 22u30."
Adres: Zaveldriesstraat 17, 3600 Genk
Telefoonnummer: +32 89 75 52 23
Stad: Genk
Route: Zaveldriesstraat 17
Postcode: 3600



op zoek naar gerelateerd: wereldkeuken genk prijzen, wereldkeuken genk adres, wereldkeuken genk prijs, restaurant wereldkeuken genk, wereldkeuken genk menu, zaveldries genk, wereldkeuken genk openingsuren, wereldkeuken zaveldries genk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lunch Garden Lunch Garden 5 km Een echte afrader, zeker niet gaan eten . Eten was koud : -Kipnuggets waren niet goe...
Recensies
Vriendelijk onthaal en service. Héél veel keuze uit koude voorgerechten, warme gerechten, teppanyaki, wok met veel keuze uit vis, vlees,... met veel variaties van groenten. Dessertenbuffet ook ruime keuze. Alle dranken in begrepen in de formule a volonte. Je hebt een tijdspanne van 2 uur en 30 min., dit is meer dan genoeg tijd. De toiletten zijn héél hygiënisch.
Zeer druk, daarom misschien veel lege schalen met eten borden bleven ook lang op tafel staan, wel netjes voor geëxcuseerd kwaliteit was wel redelijk daar wij al heelveel verschillende wereldkeukens gedaan hebben dus zeker in de positie om te evalueren. Nog een keer reserveren misschien volgende keer beter . Wel vriendelijk personeel maar prijs blijft gelijk druk niet druk lege schalen volle schalen !
Goed betaalbaar 38.50 euro p.p. incl. drinken bier, wijn fris, ruimtelijk opgezet, ruim assortiment eten. Ben er nu 3 maal geweest aardig personeel. Aanbevelingswaardig en parkeer mogelijkheid.
Helaas was dit voor ons geen goede ervaring. Personeel wel vriendelijk maar er was nagenoeg geen service. De term freetschuur komt hier goed van pas. Het eten was ok. Maarja misschien lag mijn verwachting te hoog. Al met al matig helaas.
Geweldig vriendelijke mensen, eten heel goed verzorgd kreeft, oesters, heerlijke sushi, biefstuk, lamskotelet. Vers bereid, mooi gepresenteerd. Gastvrouw met humor. Toen ik na een uurtje ging roken zei ze: bedankt, tot de volgende keer. Wij kunnen dit zeker aanbevelen
Eten is hier goed. Vlees is halal. Genoeg keuze. Ook voor een team event vanuit het werk was het een geslaagde keuze. Helaas geen tot nauwelijks bediening te zien, koffie automaat stond slecht afgesteld en was echt een bende omdat er constant teveel koffie uit kwam voor de beker die eronder stond. Eten werd wel goed aangevuld. Helaas moesten afrekenen op het aantal personen waarop we hadden gereserveerd en niet op het effectief aanwezige aantal. Geef bij grote groepen dus goed door bij aankomst met hoeveel mensen je er bent. Mis ook wel sfeer. Echt gezellig is het niet, maar je kan je afvragen of het in een wok restaurant wel gezellig is. Het gaat meer om het praktische denk ik. En daar is niets op aan te merken.
Heel slecht, het eten was koud, de drank was warm. Het dessert meer de kaastaart en chocotaart waren zuur. Zeer weinig keuze. Wanneer wij als groep het personeel dit doorgeven, werd het negeert, erna kregen we de opmerking van 1 medewerker dat heel veel mensen het afgelopen weekend ook geklaagd hadden. Om bij vertrek een sorry te krijgen en een volgende keer beter. Dit is zeer ongepast. Ik zou dit nooit aanraden!. Totaal geldverspilling en schandalig dat hier geen compensatie voor gegeven is zoals gevraagd!.
Zeer goede plaats voor een all-you-can-eat formule! Op drukke momenten en dat was misschien onze pech kan de service niet altijd volgen met alle etenswaren tijdig aan te vullen. Op die manier had ik 2 soesjes genomen die eigenlijk nog bevroren waren. Van de wok en tepanyaki kan er niets slechts gezegd worden. Zeer goed klaargemaakt! Super uitgebreid buffet, zowel koud als warm als dessert,...noem maar op.
Voor mij gevoel is het er achteruit gegaan. Het eten is niet meer wat het was. Eten wordt laat bijgevuld wat vervolgens lang duurt eer het klaar is en dan wordt er ook nog weinig bijgevuld. Op tepanyaki en wok/dimsum stond een kok voor beide stations waardoor dat ook weer lang duurde en en aardige rijen stonden. Prijs kwaliteit verhouding echt niet wat het moet zijn.
Slechte wok.....kouwe gerechten in de bakken....de helft van de bakken waren leeg omdat het op woe heel rustig is ....nee voor 40 euro pp is het de moeite niet waard....Eten: 1/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid