facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WellWines

WellWines

Info

Culinair wijnproeven in een gezellig kader.

Geschiedenis

Onbekend is onbemind, maar niet meer voor lang. Kom kennis maken met de kwaliteitswijnen die Oost-Europa te bieden heeft. Al onze wijnen werden met de grootste zorg persoonlijk geselecteerd.
Kies uit één van onze degustatie-formules of kom eens langs in onze wijnkelder.



"WELLWINES: WELLNESS EN WIJNENWellWines combineert onze passies voor wijn, lekker eten en wellness, en we laten u graag mee genieten."
Adres: Kwerpsebaan 267, 3071 Erps-Kwerps
Telefoonnummer: 0496435385
Stad: Erps-Kwerps
Route: Kwerpsebaan 267
Postcode: 3071



op zoek naar gerelateerd: Familie privé spa, Wellness met binnenzwembad Oost-Vlaanderen, Kinder wellness Antwerpen, Wellness met kind West-Vlaanderen, Wellness weekend met kind, Privé zwemmen met gezin, Sauna Waregem, Privé sauna Edegem
Recensies
zalige ervaring, alles was tot in de puntjes in orde, vriendelijke ontvangst, goeie uitleg en alles heel netjes, ook leuk was het bordje fruit en de kan munt/citroen water. Heel zeker voor herhaling vatbaar.
Warme vriendelijke ontvangst, prachtige sauna met buitenzwembad en jacuzzi, heel proper en stijlvol. Middagmaal lekker en verzorgd.
Heel mooie, deftige wellness. Wij hadden het brunch arrangement en dit overtrof de verwachtingen! Vriendelijke uitbaatster en duidelijke communicatie, echt top.
Top avond gehad! Hartelijk onthaald door An. Het wellness gedeelte was spik en span echt hyper netjes en voorzien van de modernste technieken. Ook hebben we er al la carte gegeten en ook dit kunnen we alleen aanraden. Wij gaan er zeker terug !!!
Heerlijke avond achter de rug, super verassing menu! Aangepaste wijnen met een leuk woordje uitleg erbij, zeer gepassioneerde mensen die hier echt al hun liefde en passie in delen! We komen zeker nog eens terug!
Super leuke dag gehad met vrienden in de wellwines,zeer vriendelijke uitbaters, lekker gegeten met de aangepaste wijnen en alle uitleg van iedere wijn en gerecht,in de wellnis ook voorzien van alle dranken,super
Zeer fijne en nette welness. Alles was piek fijn.
Tweede keer familie arrangement voor ons gezin. Tip top in orde en zeer proper. Aanrader voor een instant vakantiegevoel!
Top ervaring, super lekkere brunch en super ontvangst.
Zalige ervaring,even volop genieten. Voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid