facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wellness Ternat

Wellness Ternat

Info

zalig ontspannen in alle rust en privacy

Geschiedenis

Voor al uw wellness party's in groep of met 2, of gewoon gezellig genieten met de ganse familie. of wat dacht je van een pool party voor het verjaardagsfeestje van uw kinderen?

geniet je liever van zon zee strand neem dan ook eens een kijkje op www.penhouseatlantico.com

Adres: Fossebaan 140, 1741 Wambeek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0475633310
Stad: Wambeek
Route: Fossebaan 140
Postcode: 1741


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 00:00
Dinsdag: 10:00 - 00:00
Woensdag: 10:00 - 00:00
Donderdag: 10:00 - 00:00
Vrijdag: 10:00 - 00:00
Zaterdag: 10:00 - 00:00
Zondag: 10:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Privé wellness, Atlantico Wellness, Wellness met maaltijd, Privé wellness met jacuzzi, Privé wellness group, Wellness in de buurt, Wellness met eten West-Vlaanderen, Wellness met ontbijt
Recensies
De baas is heel klantvriendelijk. Alles wat ik verwachte heb ik gekregen, zelfs meer. Ja, het is niet ideaal, maar met deze prijs heeft u meer dan genoeg. Was net gekuist. Kaarsjes, plantjes, muziekske... en cava Alles werkt in orde: hammam, sauna, jacuzzi, solarium solarium moet je even bijbetalen. buiten zijn we niet geweest door slecht weer. Wij zullen er nog een komen. Bedankt
We kwamen binnen en de vloer was nog nat, was dus niet opgekuist. De eigenaar moest alles nog in orde brengen . Handdoeken waren ruw, badjassen ook en slippers pastte langs geen kanten. De wellness is aan een opknapbeurt toe, helemaal verouderd en schimmelvlekken . Vooral veel spinnenwebben en stof, dus wordt niet goed onderhouden. Er was nergens shampoo aanwezig. Ik heb daarvoor een bericht gestuurd naar de eigenaar. Die stuurde terug dat hij nog had en kwam een flesje aan de deur zetten. Dit was een overschotje shampoo ultra doux kamille aangelengd met veel water. Dit vonden wij niet kunnen, want het was meer water dan shampoo en had ook geen goede geur. Ook hing er een muffe geur in de gehele wellness. In de jacuzzi ook en in het water zat geen product. Het buitenzwembad lag vol insecten en resten van vuil. Er is geen verluchting in de wellness, waardoor het er echt ongezond is ... Wij zullen hier niet meer komen, vonden het weggesmeten geld, want we konden niet genieten van de wellness omdat het onverzorgd was. We hebben zitten aftellen tot op het einde. Zaten al meer dan 30 min voor het einde aangekleed te wachten . Maakten ons eerder vies van alles. Wij hadden het gevoel dat wij stonken. Daar hebben wij ons niet gedoucht, want ook hier hing een enorme geur en hadden geen shampoo of ander wasproducten, gelukkig hadden wij deo mee, zodat we toch een aangename geur hadden.. kort samengevat: een regelrechte schande!
zeer vriendelijke mensen, de vers gemaakte lasagne is echt super lekker. echt een aanrader. allen daarheen.
Zeer slecht. Eerste keer maar ook laatste keer in deze welness. Slechte hygiëne, slecht onthaal. Ik zal hierbij stoppen want zijn zoveel punten om negatief over te zijn. Is absoluut zijn geld niet waard.
Mooie wellness op rustige locatie. Grote buitenplaats met zwembad. Zeer aangename sauna’s en ruime jacuzzi. + de gast vrijheid van de gastheer was top, super vriendelijk!
Heel hard genoten ontvangst was ok hier komen we zeker terug
Hygiëne beperkt
Vertaald door Google Ik zette een ster voor het medeleven van de heer die ons vriendelijk ontving. Toen we aankwamen, zei de heer dat er sinds vrijdag een probleem was met de jacuzzi-bubbeloptie. Was dat er maar geweest. Geen toegang tot het zwembad zolang we nog in september zijn en het is gespecificeerde toegang van mei tot september en we zijn op 17/09 en aangegeven dat zelfs in de winter toegang tot een koud zwembad mogelijk is.... Ook geen toegang tot de tuin. Geen eucalyptus in de Hammam zoals ter plaatse bepaald ... gratis koffie 3 schepjes en geen suiker of melk en twee kleine flesjes water, ook al bleven we drie uur. We wilden douchen en na 10 minuten realiseerden we ons dat het water niet wegliep, dus we wilden het liever kort houden. Kortom kan goedkoop zijn, maar ik raad het echt niet aan Origineel Je met une étoile pour la sympathie du monsieur qui nous a gentiment reçu. Lorsque nous sommes arrivés le monsieur a précisé que depuis vendredi il y avait un soucis avec l option bulle du jacuzzi. S il n y avait eu que ça. Pas d accès à la piscine alors que nous sommes encore en septembre et qu il est précisé accès de mai à septembre et nous sommes le 17/09 et precisé que même en hiver access a piscine froide éventuellement…. Pas d accès au jardin non plus du coup. Pas d eucalyptus dans le Hammam comme stipulé sur site… café gratuit 3 disettes et pas de sucre ni lait et deux petites bouteilles d eau alors que nous sommes quand même resté trois heures. Nous avons voulu prendre une douche et après 10 minutes on s est aperçu que l eau ne s évacuait pas donc nous avons Préfère écourté la chose. Bref peux être pas cher mais je ne recommande vraiment pas
Vertaald door Google De plaats was verschrikkelijk!! Vuil in de jacuzzi en het zwembad het water was vies Ik denk niet dat er een ingebouwd filter in het zwembad zit. De eigenaren huurden het pand voor verjaardagen en stonden ons toe muziek op te zetten, behalve dat het ons ten strengste verboden was om dezelfde dag na het verzamelen van het geld muziek op te zetten en daarom hebben we ons verjaardagsfeestje verpest. De eigenaar is slecht opgevoed, ze schreeuwt en respecteert de klant niet als we hem proberen uit te leggen dat we een afspraak hadden om de muziek op te zetten. Ze schreeuwt tegen ons als een hystericus. Catastrofale ervaring raad ik af en ik hoop dat ze werk zullen maken van de netheid van de plek. Origineel Le lieu était infecte !!!! De la saleté dans le jacuzzi et la piscine l’eau était sale je ne pense pas qu’il y’a un filtre intégré dans la piscine . Les propriétaire on louer les lieux pour anniversaire et nous on autoriser à mettre la musique sauf que le jour même après avoir encaisser l’argent on nous interdit formellement de mettre de la musique et donc on gâcher notre fête d’anniversaire . La propriétaire est mal élever elle hurle et manque de respect au client lorsqu’on essaye de lui expliquer qu’on avais un accord pour pouvoir mettre la musique. Elle nous hurle dessus comme une hystérique. Expérience catastrophique je vous déconseille et j’espère qu’il feront un travail sur la propreté des lieux .
Vertaald door Google Heel fijn welkom van de eigenaresse. Ik vind dat de aangeboden service voldoet aan de gevraagde tarieven. Zeer goed compromis tussen kwaliteit en prijs. De plaats is zeer aangenaam, rustig en ik bevestig ondanks wat ik in sommige opmerkingen heb gelezen dat het inderdaad een privéruimte is. Origineel Très bel acceuil du propriétaire. Je trouve que le service proposé est a la hauteur des tarifs demandés. Très bon compromis rapport qualité prix. Le lieu est très agreable, au calme et je confirme malgré ce que j ai lu dans certains commentaires que c'est bien un espace privé.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid