facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wellness t simpel genot

Wellness t simpel genot

Info

Hier ons nieuw logo.De naam van onze vernieuwde kapperszaak 't huis bij de kapper.
En de naam van onze langverwachte nieuwe privé wellness 't simpel genot

Adres: mechelbaan 157, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Telefoonnummer: 015551528
Stad: Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Route: mechelbaan 157
Postcode: 2861



op zoek naar gerelateerd: Kapsalon Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Intercoiffure Christof Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Privé sauna Heist-op den Berg, Wellness Beersel, Wellness Mechelen, Wellness kapper, Wellness verjaardagsfeestje, Wellness met overnachting Lier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapsalon Charlotte Kapsalon Charlotte 3 km Perfecte service tegen een heel vriendelijke prijs !
Haarstudio Carine Verrees Haarstudio Carine Verrees 3 km Een echte aanrader, vriendelijk, geduldig, zij kent haar vak.
Recensies
Super ruim complex. Heel lang zwembad, zalig! Ook hammam aanwezig, sauna, regendouche, infrarood,... buiten ook nog een jaccuzi, het buitenuitzicht was wel iets minder. Ook de jacuzzi was een beetje stuk aan de hoofdsteunen & je zag de tape vanbuitenaf. Maar dat was dan ook het enigste minpuntje! We hebben ook lekkere hapjes gekregen & vooral SUPER vriendelijk personeel! Heel warme ontvangst, wij hebben genoten!
't Simpel genot is een prachtig, erg ruim wellnesscomplex. Er is veel variatie: opgietsauna, infrarood, zwembad, hammam, jacuzzi, regendouche... Het complex is erg netjes en schoon. We werden enorm vriendelijk verwelkomd. Het was voor ons de eerste keer, maar we gaan zeker terug!
Het was een perfecte wellness. Mooi, rustgevend, heel vriendelijke mensen, het was ideaal! Zeker een aanrader.
Zalig! Heerlijke wellness. Alles héél verzorgd.
Gisteren had onze 12-jarige zijn verjaardagsfeest. Na ons laatste bezoek met het gezin had hij dat gevraagd en gelukkig kon het! 6 tieners die zich even konden uitleven in een fantastisch verzorgde omgeving. Steeds proper en zo mooi met een ruim aanbod aan faciliteiten!
Al meermaals geweest met familie, vrienden. Altijd goed verzorgd. Vriendelijke gastvrouw. De ideale plaats om te ontstressen. Ik neem meestal avondgenot + 3 uur.
Perfect! Super mooie locatie, heel proper, fijn onthaal. Wij komen zeker terug!
Fantastisch gewoon. Voor herhaling vatbaar.
Super goede ontvangst, lekkere hapjes en prachtige infrastructuur. Wij hebben enorm genoten en komen zeker nog eens terug!
Niet geweest, maar in dit gebouw bevindt zich eveneens een kapperszaak 't huis bij de kapper' waar ik mijn echtgenote heb opgehaald.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid