facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wellness@Hulste

Wellness@Hulste
Adres: Kapelstraat 45, 8531 Harelbeke, België
Telefoonnummer: 0495 40 09 47
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Harelbeke
Route: Kapelstraat
Huisnummer: 45
Postcode: 8531


Openingstijden

maandag: 09:00–23:00
dinsdag: 09:00–23:00
woensdag: 09:00–23:00
donderdag: Gesloten
vrijdag: 09:00–23:00
zaterdag: 09:00–23:00
zondag: 09:00–23:00

Recensies
3u wellness met chocolade lekkers. Leuke setting en veel mogelijkheden zwembad, jacuzzi, hammam, infrarood en sauna. Setting / tuin zijn zeer uitnodigend. Enigste minpuntjes zijn de leeftijd van de faciliteiten hout van de sauna banken laat her en der los, tekening van de liner zwembad is afgetrokken en stoom van de hammam stond wel zeer fel, maar misschien zijn wij dit niet zo gewoon.nAl bij al een zeer relaxe namiddag met lekker fruit en zoet om te dippen in chocoladesaus foto is van op het einde !
Heel verzorgde wellness alles was perfect komen zeker terug
Voor herhaling vatbaar.nAlles was er netjes en in orde.
Eerst en vooral de tapas was overheerlijk. Het andere punt is , het binnenkomen is niet aangenaam maar eens het poortje opengaat van de wellness zit je in een heel andere omgeving. Een kleine opfrisbeurt zou mogen maar voor de rest was het heerlijk toeven 3 uur lang dat veel tekort was.
Heel net en verzorgd!nAlles wat je nodig hebt en verschillende relax-plaatsen met dekentjes en kussens, er is aan elk detail gedacht!n1 van de beste privé sauna's die ik ooit gedaan heb!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid