facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wellington Golf Oostende

"Op de ruim 135 jaar oude Hippodroom van Oostende is sinds 2004 een golfclub actief. Deze unieke groene long in het stadscentrum is het ganse jaar door toegankelijk voor het publiek. Het terrein werd getekend door baron Paul Rolin en biedt 9 holes met veel variatie, grote greens met interessante hellingen en veel waterhindernissen... Met haar driving range met 25 overdekte staanplaatsen en de 2 ruime oefengreens heeft WGO bovendien een erg aantrekkelijke oefeninfrastructuur. Wellington Golf Oostende is een open en laagdrempelige golfclub."
Adres: Nieuwpoortsesteenweg, 8400 Oostende
Telefoonnummer: +3259320834
Stad: Ostend
Route: Nieuwpoortsesteenweg
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Wellington Golf shop, Royal ostend golf scorecard, Lidgeld Golf De Haan, Golf Nieuwpoort, Golf Brugge, Start to golf Ranst, Golf INITIATIE Limburg, Starten met golf
Recensies
Dankzij de warme ongedwongen sfeer en de accomodatie is dit een club waar iedereen terecht kan. Ook voor bezoekers is dit een uitdagend en verrassend parcours. De baan is niet zo lang, maar door de vele waterpartijen en de steeple haagjes is het belangrijk uw hoofd erbij te houden. Wellington hole19, de horeca, is hedendaags kwalitatief en het is er aangenaam toeven, ook voor niet-golfers. De bovenzaal biedt een uniek zicht op de site en de torens van de stad Oostende. Ze kan gehuurd worden voor congressen en feesten. Wij hadden hier een hele leuke ervaring en onze tapasplank achteraf zie foto was overheerlijk. Wij keren zeker nog terug!
Golfclub op de Wellington renbaan. Ik heb geen ervaring met de golf zelf aangezien wij aanwezig waren in de golfclub boven op het terras voor een feest van een lid van de club. De ervaring was wel heel tof en aangenaam, prachtig uitzicht en goed georganiseerd feestje. Drank en hapjes bij de vleet alsook een dessert buffet. Je kan er op de middag ook eten in het restaurant beneden.
Snel gelost en vriendelijk geholpen ...wel erg smalletjes om te keren met een 40 tonner
Leuke plaats om te vertoeven, een oase van groen in het hartje van Oostende. Lekker lunchmenu! De verse tongetjes op vrijdag zijn een echte aanrader!
Iedereen is daar welkom,je bent niet verplicht om te golfen.ook kan je daar een middagmaal eten voor een klein prijsje.
Mooi kader, netjes,vlotte bediening . Geen ruime kaart maar zeker voldoende keuze! Mooie porties. Prijs kwaliteitsverhouding : prima! Voldoende parking. Dicht bij het strand. Rustige sfeer.
Low profile golfclub met uitdagend parcours. Gezellige bar met 2 terrassen en goede prijs kwaliteit lunch en weekmenu. Kleine shop. Vriendelijk en gedienstig personeel. Gemakkelijk bereikbaar ook met openbaar vervoer. Aanrader tijdens uitstap naar Oostende!
Fijne sfeer, zeer toegankelijk. Een aanrader om even "uit te waaien". Prachtige setting met mooie variatie aan fairways en uitdagend geplaatste bunkers. Een weekend is een aanrader. Zo kan je een nachtje slapen en dag 2 met een nieuwe visie opnieuw een rondje lopen!
We hebben hier in gezinsverband een initiatie golf gedaan. Een uurtje met begeleiding balletjes slaan. Heel goede uitleg en heel leuke ervaring.
Aangename golf, vriendelijk onthaal
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Wellington Golf Oostende met het openbaar vervoer


Oostende Renbaan 260 meter
0
Oostende Renbaan 250 meter
0
Oostende Renbaan 260 meter
Oostende Renbaan 260 meter
Oostende Dokter Verhaeghestraat 280 meter
6
68
69
86

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid