facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Welleman - Wonen Met Meerwaarde

Welleman - Wonen Met Meerwaarde

Info

Verkoop en verhuur van residentieel vastgoed

Geschiedenis

Verkoop en verhuur van residentieel vastgoed



"Objectieve benadering, duurzame samenwerking. Inleving en beleving, eerlijke aanpak. Kennis en expertise, sterke samenwerking met de notariaten in de regio. Professionele vastgoedbemiddeling. Elke koper, met zijn uniek verhaal verdient tijd, expertise, follow-up … Elke koper krijgt Meerwaarde.WELLEMAN is actief in de ruime omgeving van Aalst en groeit en bloeit ver daarbuiten. De actieve participatie in ArchitectenWoning. De betrokkenheid in de ontwikkeling van zorgvastgoed. Het optreden van WELLEMAN de voorbije 8 jaar als peterkantoor voor studenten vastgoed aan de KAHOSL-Aalst.2 generaties in één vastgoedkantoor, samen permanent bouwend aan Wonen met Meerwaarde."
Adres: Oudenaardsesteenweg 441, 9420 Mere, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 053/84.89.80
Stad: Mere
Route: Oudenaardsesteenweg 441
Postcode: 9420


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Welleman te koop Herzele, Huis te koop regio Burst Borsbeke (Herzele en Hillegem), Welleman Steenhuize, Huis te koop Burst Akkerstraat, Van Welleman Villas, Te koop Erpe-Mere, Villa te koop Erpe-Mere, Handelspand te koop Erpe-Mere
Recensies
Geen betrouwbare partij! Wellicht kan je als verkoper het maximum krijgen voor je pand met dit kantoor, maar als koper ben je bedrogen. Na een bod te hebben gedaan, laat die telefonisch weten dat ons bod werd aanvaard. De notaris wordt aangesproken, en een en ander wordt in orde gebracht. Tot we een tijdlang niets meer van de tegenpartij horen. We gaan ons licht eens opsteken en informeren naar de stand van zaken. Die zeggen doodleuk: we hebben toch nog een hoger bod gekregen, jammer, het is niet voor jullie. Daarna komen ze terug, die andere partij kon aan geen centen geraken... Die radiostilte was bedoeld om dat hoger bod een kans te geven, maar als dat niet zou lukken zouden ze gewoon verder doen, alsof er niets was gebeurd.
Wel,welleman en vriendelijkheid aan de telefoon gebruik je niet in dezelfde zin. Er zat iemand bij mij en die kon het gesprek volgen. Toen de verbinding werd stopgezet, vroeg ik haar hoe zij het gesprek ervoer. Het was erover zei ze. Ze bevestigde dus mijn eigen gevoel over het gesprek.
Een buitengewone ervaring en service gekregen. Bij Welleman is het niet enkel Wonen Met Meerwaarde, maar zeker en vast verkopen en kopen met een uitzonderlijke service. Makelaar Guillaume is een grote meerwaarde en heeft ons zeer goed begeleid met de verkoop van onze woning in het Gentse. Hij is een voorbeeld van wat men kan en mag verwachten van een professionele makelaar. We werden zeer goed op de hoogte gehouden en het dossier was tot in de puntjes voorbereid.
100% tevreden over de inzet, opvolging en afhandeling van ons dossier door Ruben!
Tijdens onze 2 jaar durende zoektocht naar een woning hebben we heel wat panden bezocht, onder andere via Welleman met Ruben en Guillaume. Ondanks de omstandigheden in de huidige verhitte huizenmarkt kregen wij op elke vraag een duidelijk en correct antwoord, zeer tevreden over de aanpak en omgang met klanten. De vorige woning werd intussen vlot verkocht met dank aan Guillaume, die ook bij onverwachte omstandigheden steeds zijn verantwoordelijkheid als makelaar ten volle genomen heeft. Een absolute aanrader als je zonder zorgen wil verkopen.
We lieten een aantal immo's een huis en een appartement schatten voor verkoop. Ondanks dat we kozen om het toch zelf te verkopen kunnen we echt wel zeggen dat Ruben van Immo Welleman niet alleen veruit het betrouwbaarst overkwam tijdens onze gesprekken maar dat, nu de verkopen effectief gerealiseerd zijn, zijn schattingen voor beide panden veruit het best de reële verkoopprijs benaderde.
Realistische en correcte schatting van de te verkopen woning door makelaar Ruben. Het proces van verkoop gebeurde heel professioneel, vlot en aangenaam voor alle betrokken partijen. Er was steeds een open en eerlijk communicatie met makelaar Ruben. Alle afspraken werden zonder enig probleem nagekomen. Na ondertekening werd er zorgvuldig en discreet contact onderhouden tot aan de definitieve overdracht. Welleman is zeker een meerwaarde en aanrader bij de verkoop van uw onroerend goed!
Enkele huisbezoeken gedaan met dit immo kantoor, telkens zeer aangenaam bezoek gekend. We kregen altijd ruim de tijd om na te denken over het al dan niet bieden voor de woning. Fijn traject afgelegd met dit immo kantoor.
Na een harde selectie uit een aantal gecontacteerde immokantoren voor de verkoop van 2 woningen hebben we Welleman als meest geschikte weerhouden. Dat bleek een voltreffer. Geen flauwe verkoopspraatjes, gedegen kennis, uitvoering en sterke communicatie doorheen het ganse traject. Guillaume kent zijn vak en kijkt niet op een inspanning. Steeds beschikbaar en stipt en uiterst betrouwbaar. Ons doel was op no-time bereikt dankzij de goede samenwerking. Bedankt Guillaume !
Ruben, voegde daad bij woord ! Hij zorgde voor een zorgeloze verkoop van mijn ouderlijke woning in Hillegem. Hij bewees absoluut zijn meerwaarde in onze verkoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid