facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weld-toorts bvba

Weld-toorts bvba

Info

Lastoortsen-machines-lastoebehoren

Geschiedenis

Uniek voor België is onze montage-dienst van las-toortsen welke op maat worden geproduceerd.
Eigen hersteldienst voor mig- en tig-toortsen.
Wij bieden eveneens een uitgebreid gamma aan las-materialen en machines.

Adres: Nijverheidsstraat 56, 2570 Duffel
Telefoonnummer: +32/ (0)3/491.90.90
Stad: Duffel
Route: Nijverheidsstraat 56
Postcode: 2570


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Parweld lasapparaat, Soorten TIG toortsen, TIG toorts onderdelen benaming, Parweld XTM256I, Xtm255i
Recensies
De service die je hier krijgt is echt uitzonderlijk. Deze mensen staan altijd klaar om je verder te helpen. Grote stock aan wisselstukken en vrijwel alle slijtage onderdelen altijd op voorraad. Compleet gamma voor lasmachines, lastoevoegmateriaal, pbm, industriële lasgassen. Correcte prijzen en topservice.
Als beginnende lasser een promoaankoop gedaan met uitgebreide uitleg en demonstratie. Geduldig en luisterend, geen verkooptrucs, eerlijke info. Een goed gevoel bij betrouwbaar bedrijf.
Na lang zoeken en sukkelen kwam ik toevallig op website van weld toorts, ik zocht namelijk oplossing voor lassen met een leesbril mensen die er nood aan hebben ZIJ hebben de oplossing!!! Extra glaasjes voor in het lasscherm. Gewoonweg super!!! Zeer goede vlotte service. En scherpe prijzen. Meer moet dat niet zijn.
Gegaan om een parweld toestel te kopen. Super uitleg, heel geduldig, ipv denken aan geld verdienen luisterde Geert naar wat mijn noden waren en zocht zo met mij naar een laspost die bij me past met alles om te starten. Veel minder betaald dan ik oorspronkelijk dacht en toch het gevoel dat ik alles heb dat ik nodig heb. Nu hopen dat het materiaal lang mee gaat.
Super service, zeer bekwame mensen met het hart op de juiste plaats .
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Super service en uitmuntende na-service, TOP!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid