facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weld

Weld

Info

Wij zijn Joep & Timothy, een gemotiveerd koppel dat van Weld een plaats wil maken waar iedereen terecht kan voor een lunch, diner, tapas en lekkere drankjes! We hopen snel open te gaan om jullie met open armen te kunnen ontvangen!



"Weld is een gezellig restaurant met terras in het centrum van Weelde"
Adres: Weeldestraat 86, 2381 Weelde, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32492926159
Stad: Weelde
Route: Weeldestraat 86
Postcode: 2381



op zoek naar gerelateerd: Take Away Weelde, Lunchen Baarle-Nassau, Restaurants in de buurt, Namasté Ravels, Lunch Oud-Turnhout, Restaurant Ravels, Vijverhuis Ravels, Weelde café
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LaJu LaJu 358 meter Prima stokje tonijnsalade en panini was niet geheel warm werd prima opgelost. Top ged...
Frituur Bax Bis Frituur Bax Bis 601 meter Wat een heerlijke friet stoofvlees. Subliem van smaak en structuur
't Hegse Stalleke 't Hegse Stalleke 2 km Leuke kleinschalige speeltuin. Gratis toegang en normale prijzen voor eten en drinken
Pacific Pacific 6 km Telefonisch gereserveerd en daarbij expliciet gemeld dat we pas 's avonds laat kunne...
Recensies
Vriendelijke bediening. We waren welkom met onze hond. Lekker gegeten aan een faire prijs. Portie was voldoende.
Al meermaals hier geweest. Een jong en dynamisch team dat er voor zorgt dat je een heerlijk drankje kan nuttigen alsook super lekker kan eten. Dit alles in het mooie interieur of op het leuke terras. De kaart die regelmatig veranderd vinden wij zeker een plus.
Prachtige locatie om te lunchen of te dineren in een gezellige lounge sfeer. Mooi interieur met verse bloemen en een smaakvol menu wat telkens wisselt. Dagelijks weer mooie verse ingrediënten die perfect in smaak op elkaar afgestemd zijn. Ook als je b.v. een kop thee besteld met verse gember, vormen ze dat om naar een beleving. Hele grote aanrader!
5 Sterren voor zowel de bediening als de keuken. Vanaf het moment dat je binnenstapt voel je je meer dan welkom! Het zaal personeel ontvangt je met een glimlach en de bediening verliep vlekkenloos. Ook was het eten super lekker, van een perfect gebakken filet pure tot een lekkere scampi diabolique. Ook mijn complimenten aan de chef die na het eten even aan tafel kwam vragen of alles naar wens was geweest. Ons zie je zeker terug!
Super goed eten, enorm vriendelijke bediening, fijne sfeer en correcte prijzen! Alles klopt hier, aanrader!
Lekker eten , leuke bediening en schappelijk van prijs
Zeer lekker gegeten, vriendelijke bediening één opmerking het menu op de website was niet aangepast aan de kaart in het restaurant. Deze had meer keuze en was denk ik seizoen gebonden maar zeer lekkere.
Slecht behandeld! We hadden een bepaald tafeltje gereserveerd om 19.00u uit de tocht, erg belangrijk voor mij wegens een spierziekte. Bij aankomst blijkt het betreffende tafeltje bezet. Hun uitleg: die mensen zijn te lang blijven zitten , maar dat komt zo vrij. Ondertussen moeten plaatsnemen aan hoge tafel met krukken. Om 19.35u zien we de klanten van het betreffende tafeltje nog iets bestellen blijkt achteraf een dessert. We melden aan de dienster op dat moment dat we wel iets willen drinken een glas witte wijn, maar dat we dat wel als tegemoetkoming van de zaak zien. Bij afrekenen staan die wijntjes toch op de rekening. Discussie! De chef-kok gedraagt zich als een bullebak en eist de betaling van de wijn. ´ik ga de politie bellen´ en ´ik kan uw kop niet meer zien´ zijn geen uitlatingen van een restauranteigenaar die zijn klanten te vriend wil houden.Website geeft trouwens andere gerechten én lagere prijzen dan daar ter plaatse.Het enige pluspunt aan deze zaak is het interieur. Daar is dan ook alles mee gezegd. Nooit meer. Wij verdienen beter.
Zeer leuk restaurant! De mensen zijn hier heel vriendelijk en de sfeer is geweldig zowel binnen als buiten op het terras. De keuken is ook heel goed en elk gerecht is dik in orde! Ik kom hier ondertussen al een jaar en keer op keer kom ik hier met een blij gezicht buiten.
Even een tussenstop gehad tijdens de fietstocht. Het was er gezellig een heerlijk ijscoupe gegeten en wat gedronken. Voor iemand die er niet bekend is, is het waarschijnlijk moeilijk te vinden. Je moet door de poort naar het terras.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid