facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weggeefwinkel Dilsen-Stokkem

Info

* Alles gratis aanbieden en ophalen
* enkel voor eigen gezin
* NIET om verder te verkopen

Geschiedenis

Zie FB GROEP:
https://www.facebook.com/groups/831563696874648/



"Kringwinkel werkt hard aan een duurzame wereld.Door gebruikte spullen een tweede leven te geven, dragen we zorg voor het milieu én creëren we sociale tewerkstelling.Tegelijk redden we zo een heleboel spullen van de afvalberg. Onze mensen ontvangen herbruikbare spullen of halen ze gratis op, sorteren of repareren ze en geven ze een mooi plaatsje in onze winkels.Kortom, wij willen nog maar een soort nieuw: Op-nieuwEen nieuwe toekomst voor voorwerpen en mensen."
Adres: Rootstraat, 3650 Dilsen, Limburg, Belgium
Stad: Dilsen
Route: Rootstraat
Postcode: 3650



op zoek naar gerelateerd: Kringloopwinkel Dilsen-Stokkem, Kringloopwinkels Limburg, Kringloopwinkel Lummen, Kringwinkels in de buurt, Kringding Limburg
Recensies
Onze tweede ervaring met een Kringwinkel bij onze Zuiderburen en ook hier waren we zeer positief verrast. Een heel mooie winkel met vriendelijk personeel. Goed gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte en niet zoals je zo vaak ziet alles volgepropt met oude spullen. Men lijkt goed te filteren op kwaliteit en verkoopbaarheid. Ook hier een speciaal plekje van Oxfam alwaar men aandacht vraagt voor verantwoord verbouwde producten voor een faire prijs. Mooi om te zien dat dit in een kringloopwinkel ook gewoon kan. We hebben hier een mooie Japanse vaas kunnen bemachtigen, dus onze dag was weer goed. Ga zo door. We wonen redelijk dichtbij dus waarschijnlijk: Tot ziens!
Ze hebben zeer hoge prijzen in vergelijking met andere Kringwinkel-winkels. Het speelgoed wordt verkocht tegen de prijs van nieuw speelgoed.
super vriendelijk personeel kan je niet zegen van de kringloop winkel in maaseik ik heb een aantal tvs staan die niet meer compactibel zijn met het huidige digitaal signiaal heb gevraagt of ik deze mocht brengen waren er super blij mee en bedankten mij uitvoerig echt heel vriendelijke mensen daar een dikke aanrader een must om daar te winkelen !!!
Fijne kringwinkel,ideaal om iets snel en goedkoop bij te halen.
prachtige winkel, heel overzichtelijk, de prijzen zijn dik inorde en het personeel is het beste van allemaal! super vriendelijke mensen!
Mooie winkel, klantvriendelijk & behulpzaam.
Heel veel beschadigde spullen. Decoratie, vazen, enz.. met chipjes in. Versleten kleding...
Aangename Kringwinkel met Supervriendelijk Personeel. Ik ga er voor de uitgebreide boekenkast die voortdurend aangepast wordt....als ik het boek gelezen heb deel ik het met vrienden en kennissen...je vindt er soms echte schatten.....
Leuke en uitgebreide winkel met allerlei goede producten en snuisterijen. Ook verkopen ze veel streekproducten. Behulpzaam en vriendelijk personeel
Altijd leuke, goede spulletjes en kleding. Spelletjes compleet. Gezellige winkel en heel erg vriendelijk personeel. Top winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid