facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WED2B

Info

Het huis van exclusieve luxe bruidsmerken: Anna
Sorrano, Viva Bride, Heidi Hudson, Bellami en
The Signature Collection # wed2b # lovewed2b
# wed2bbrides



"WED2B is een designer outlet bruidswinkel met 100 hoogwaardige bruidsjurken in de maten 32 tot en met 56 voor €699 en minder*. We hebben elke jurk in de winkel op voorraad, dus ongeacht je maat of stijl kun je de perfecte jurk vinden om mee naar huis te nemen op de dag dat je hem vindt! We zijn een bruidswinkel met dit verschil - we bieden een walk-in service en onze voorraad wordt voortdurend bijgewerkt. Onze winkels zijn landelijk en hebben ook een aanbod van jurken voor bloemenmeisjes en bruidsmeisjes, bruidsaccessoires en geschenken.*uitgezonderd onze Platinum collectie"
Adres: Dok Noord, 7109A, 9000 Gent Gent
Telefoonnummer: +3232929810
Stad: Ghent
Route: Dok Noord, 7109A
Postcode: 9000 Gent



op zoek naar gerelateerd: WED2B Antwerpen, Turkse bruidswinkel Gent, Bruidswinkel Gent, Trouwjurken Gent sleepstraat, Suitekledij Gent, Bruidswinkel Aalst, Trouwkleedjes, Bruidswinkel West-Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ds Damat Gent Menswear Ds Damat Gent Menswear 657 meter Vertaald door Google Geweldige relatie met de klant. Heb een verscheidenheid... Orig...
Dünya Couture Dünya Couture 771 meter * Bruidsjurken, avondjurken * Abiye, nişanlık, gelinlik, bindallı
KADINCA KADINCA 821 meter Aanrader Zeer vriendelijke mensen Snelle vlotte service Super mooie jurken
Elza couture Elza couture 930 meter
Ayanne Ayanne 2 km Wedding and evening dresses made to measure
WED2B WED2B 2 km De winkel verlaten met een heel slecht gevoel! Het begon al bij het binnenkomen, de v...
Miss Seruza Miss Seruza 2 km 2 weken geleden geweest om even rond te kijken, en naar de prijzen te vragen. De man ...
WAYFD WAYFD 4 km WAYFD is een unieke caftan en make-up/hairstyling dienst met liefde voor de Marokkaan...
Outlet Figen Bruidsmode & Suitekledij Outlet Figen Bruidsmode & Suitekledij 7 km Outlet Figen Bruidsmode & Suitekledij Antoon Catriestraat 205/2 9031 Drongen M: 0485 ...
Recensies
Ben een beetje laat met mijn review, zo bezig met het trouwplannen ^^ Ik heb zo'n 2weken geleden mijn bruidsjurk gekocht in de WED2B gent store. Fantastische service! Na het uitkiezen van 4 jurken om te passen heeft de verkoopster Hanne mij heel erg goed begeleid. Ze stelde me voor om een jurk te passen en ik was meteen verkocht! De verkoopsters zijn erg professioneel. Ik heb de jurk aan mijn schouders wat willen laten aanpassen en ze heeft mij de mogelijkheden voorgelegd. Ben ik erg blij mee. Ze heeft mij ook een sluier/sleep voorgesteld en heb ze er gelijk bijgekocht. Past perfect bij mn Nola gown voor mijn bohemian wedding. Het was een aangename en leuke ervaring om met mijn zussen en mama in dit bruidsboetiek mijn jurk te kunnen kopen. Mooie kwaliteit en prachtige jurken, exclusief en ook nog aan een goeie prijs. Zeker een aanrader, mijn zussen zullen zeker hierna volgen om hun bruidsjurken te komen kiezen. Ik moet binnenkort nog terug om kleedjes te kopen voor mijn bruidsmeisjes. Dus weldra tot wederziens!
Samen met Mijn entourage en verkoopster Marika mijn ideale trouwjurk gevonden! Veel goede tips gekregen ook ivm aanpassingen van de jurk. Wat ik ook handig vond was dat je vragen kan stellen via de chat en ook meteen antwoord krijgt. Bedankt voor de goede service!
Op zaterdag 3 december heb ik bij wed2b gent mijn droomjurk gevonden! Alles werd duidelijk uitgelegd en werd de tijd voor je genomen. In het begin denk je misschien 4 jurken zijn weinig maar je mag er altijd meer passen. Dit was echter bij mij niet nodig want de eerste die ik aanhad was mijn jurk. De overige 3 nog aan gehad maar de keuze was al gemaakt. Na de jurk te hebben gevonden wordt je ook nog helemaal aangekleed met eventueel een sluier en haar accessoires. Keus is aan je zelf uiteraard. Ze geven je ook adressen om de jurk te laten vermaken . Al met al een super ervaring en een hele goede service bedankt!
Hele fijne ervaring gehad tijdens de bezoek in deze winkel. In het begin werd het concept duidelijk uitgelegd door Natasja en kon je 4 jurken passen. De jurk die me het meeste aansprak was 2 maten te groot. Om toch te kunnen zien hoe het eruit zou zien werd me een jurk in dezelfde stijl gebracht in mijn maat. Dit maakte een enorm verschil omdat ik eindelijk kon voelen hoe een trouwjurk in mijn maat zou zitten. Aangezien de jurken maximum één dag voor je opzij gehangen kunnen worden heb ik hem meteen meegenomen. Je koopt de jurk daar van het rek, waardoor de onderkant wat vuil was maar omdat het toch ingenomen moet worden was dat geen enkel probleem. Het aanpassen van de jurk doet de winkel niet zelf, maar je krijgt hiervoor wel een lijstje mee met adressen. Als je op zoek bent naar een jurk voor een goede prijs raad ik deze winkel heel erg aan.
De verkoopsters leken niet blij me te zien. Ik moest eerst mijn gegevens achterlaten voor ik mocht passen. Ik kreeg geen advies, en moest zelf jurken kiezen. Maximaal 4. Ondertussen moest mijn hoogzwangere vriendin plassen, waarbij ze prompt naar de openbare toiletten werd gestuurd. Toen we aan het passen gingen, kreeg ik advies voor mijn naaister, want zij doen bij wed2be zelf geen aanpassingen blijkbaar. Ik vond de jurken een beetje uit de mode en niet heel mooi afgewerkt. De jurken zaten me wat ruim, wat ook de verkoopster bevestigde, maar een andere maat gaan halen -laat staan passen- hoort blijkbaar niet bij “maximaal 4 jurken”. Nu krijg ik dagelijks e-mails met reclame van wed2be, en bij een poging uit te schrijven blokkeert de website. Goedkoop, en het is eraan te merken.
Ik ben er vroeg bij - gezien mijn huwelijk pas op de agenda staat voor juni 2024 - maar vandaag werd ik fantastisch geholpen bij het uitkiezen van de perfecte trouwjurk! Ik gaf vooraf aan dat ik enkel op verkenning kwam en enkele modellen wou passen die ik had gezien op jullie website. Ookal waren de jurken niet beschikbaar die ik als ideaal in gedachten had, toch werd ik uitstekend begeleid in mijn zoektocht naar een trouwjurk. Na bevestiging van mijn entourage en de vriendelijk medewerkers Lisa en collega waarvan ik jammer genoeg de naam niet heb gevraagd, werd ik overtuigd en bevestigd in mijn voorkeur. Bedankt voor jullie oprechte service!
18 december heb ik mijn trouwjurk gekocht bij Wed2B Gent. We werden vakkundig geholpen door Lisa. Als eerste mocht ik mijn gegevens invullen en daarna mochten we zoeken in een rek jurken van mijn maat. Gelukkig kwam Lisa ons algauw helpen. Ik liet haar mijn lijstje zien wat ik had gemaakt op de internetsite. Op basis daarvan haalde ze 4 jurken van het rek. Al bij de 2e was ik verkocht. Na alle 4 de jurken te hebben gepast hielp ze mij weer opnieuw in de 2e om daarna te helpen met accessoires als een sluier en een haarspeld. Lisa nam alle tijd voor ons. We hebben veel foto's kunnen maken en zelfs kunnen videobellen met mijn ouders. Tijdens het afrekenen gaf ze uitleg over het inpakken/bewaren en uithangen van de jurk en kreeg ik gegevens van naaiateliers mee.Toch nog een puntje van kritiek, ik heb een strapless jurk gekocht, maar wou daar graag bandjes bij. Lisa liet bandjes zien die ik veel te breed vond, maar ik heb ze toch gekocht met de bedoeling om ze in een naaiatelier te laten aanpassen. Maar dat blijkt dus niet te kunnen. De gekochte bandjes kunnen niet retour omdat het een ruime maand geleden is dat ik ze gekocht heb. Wel heb ik de bandjes die ik graag wil inmiddels online bij Wed2B besteld. Graag had ik deze bandjes eerder gezien. Ik wist ook niet dat er losse bandjes te koop waren, ze zijn te vinden op de site onder het kopje 'accessoires' en dan onder 'bruidsjasjes'.. Maar al met al was deze ochtend een geweldige ervaring met veel dank aan Lisa!
De eerste winkel die ik binnenstapte met bruidskledij. Heel vriendelijk ontvangen en super geholpen geweest door Hanne! Wat een geduld heeft zij en niets is haar teveel. Ze stelt je op je gemak en helpt je in/uit een kleed, accessoires erbij uitzoeken hier heb ik ook de sluier van mijn dromen gevonden!! Bij het eerste kleed was ik verkocht. Ik heb een tweede gepast om eens te vergelijken omdat dit een ander model was, maar het is de eerste gebleven! Een uniek trouwkleed die ‘iets meer’ heeft dan het traditionele… Nooit gedacht zo vlug mijn droomkleed te vinden! Hartelijk dank
Op zich wel een fijn bezoek gehad in WED2BE Gent, met een verkoopster die heel behulpzaam en vriendelijk was. Alleen jammer dat ze niet veel kon doen voor mij. Ik had op voorhand een aantal jurken waar ik zot van was geselecteerd, in totaal had ik er een tiental dat ik heel graag eens wou passen. Jammer genoeg had de winkel geen enkele jurk in de winkel hangen die ik online had geselecteerd. De jurken die er wel hingen, waren totaal niet mijn stijl. Als de winkel geen enkel van de jurken heeft hangen die je wil passen, dan is het natuurlijk logisch dat je er geen vindt.
Gisteren mijn jurk gaan kiezen bij wed2b Gent. Geholpen door Femke. En wat een hulp was ze. Enorm zenuwachtig om te gaan en stelde mij onmiddelijk op mijn gemak. Omdat ik zelf wat grotere maat heb. Iets minder keuze en veel dezelfde stijl. Femke gaf haar mening maar was totaal niet kwetsend. omdat mijn keuze anders was dan mijn gezelschap sloeg de twijfel toe. Maar Femke stond mij hier in bij. En heb toen mijn keuze genomen want die had mij mijn straal. Eerste winkel die we bezochten en enorm blij met mijn keuze en begeleiding die ik heb gekregen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid