facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Webster Design

Webster Design

Info

maakt voor u een stijlvolle, overzichtelijke en betaalbare website.

Adres: Reibroekstraat 35, 9850 Nevele
Telefoonnummer: 32484131100
Stad: Nevele
Route: Reibroekstraat 35
Postcode: 9850


Recensies
Beste Tim, als new kid on the block in de wereld van de ecobrands kwam er voor de opmaak van het merk Allend bijzonder veel onderzoek en externe consultancy aan te pas. Met als resultaat dat de creatie van de eerste website veel tijd en bijsturing vergde. Ten allen tijde behield jij je cool en professionaliteit. Wij konden altijd op jou rekenen om met ons mee te denken en geen vraag was jou te veel. Je bent een webdesigner uit de duizend. Ontzettend en van harte bedankt voor je werk. Vijf sterren.
Tim begreep snel hoe mijn website er moest uitzien, hij dacht creatief mee en maakte er binnen de afgesproken tijd iets heel moois van! Ik raad Webster Design aan, goede kwaliteit voor een kleine prijs!
Alle vertrouwen in het werk van Webster design. Hij brengt structuur in al mijn creatieve projecten en vooral hij verplaatst zich mee in mijn stijl. Dat zorgt ervoor dat hij mij verrast als ik weeral eens zéér veel ideeën en tekst doorstuur want ik kan zelf niet kiezen of ik heb er te weinig tijd voor en hij haalt er dan het beste uit en giet het in de huisstijl. HEERLIJK!!! en vooral dat spaart me zoveel tijd uit. Dus absoluut tevreden van de vlotte samenwerking met Webster Design. Een aanrader!
Van het eerste gesprek wist Webster waar we met onze website naar toe wilden. Webster goot mijn wensen in een puike, dynamische, originele website. Het was de bedoeling een website te creëren die overzichtelijk en toegankelijk was. Hij moest websites van andere clubs overtreffen en zo geschiede.
Zeer positieve ervaringen met Webster Design!! Snel, klantvriendelijk en mee met zijn tijd. Mooi evenwicht tussen lay-out en inhoud!! Bedankt! Rockauvin
Snelle en vlotte communicatie over de opbouw van onze site. Ook de kleine veranderingen nadat de site tot stand was gekomen, werden snel doorgevoerd. Dat wel zelf toegang hebben tot de site voor kleine aanpassingen is erg gemakkelijk !
Snelle service - luistert heel goed naar de noden - denkt oplossingsgericht mee - mooie vormgeving die volledig klopt met wat we willen uitstralen als organisatie. Supercontent zijn wij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid