facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wearable Wishes

Info

Gepersonaliseerde babyspulletjes, doopsuiker & traktaties, textielbedrukking en fotogeschenken. Een cadeautje voor elke gelegenheid en elk moment.



"Wearable Wishes maakt gepersonaliseerde geschenken voor elke leeftijd, voor baby's, kinderen, mannen en vrouwen. Je kan bij ons terecht voor geboortecadeau's, cadeauballonnen, gelegenheidsgeschenken, zoals bijvoorbeeld voor peters & meters. Elk artikel kan aangepast worden qua tekst & kleur. Wij doen ook textielbedrukkingen en belettering van reclame of auto's. Ook voor volledige cadeaupakketten kan je bij ons terecht, want wij hebben een uitgebreid aanbod met kleine gadgets en bedankjes. In combinatie met onze gepersonaliseerde artikelen, is dit echt een onmisbare stop in je cadeauhunt.Tijdens de zomervakantie enkel op afspraak geopend."
Adres: Turnhoutsebaan 349, 2110 Wijnegem
Telefoonnummer: 32473184302
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 349
Postcode: 2110



op zoek naar gerelateerd: Kortingscode Wearable Wishes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flying Tiger België Flying Tiger België 2 km Prachtige verkoop strategie met de draagtassen aan de kassa… en hop weer €3 omzet rij...
Oil & Vinegar Wijnegem Oil & Vinegar Wijnegem 2 km Cadeauwinkel met culinaire geschenken uit vele delen van de wereld.
CDKN With Friends Concept Store CDKN With Friends Concept Store 2 km Online een bestelling gedaan. Pakje is meer dan 5 dagen onderweg geweest en uiteindel...
Olleke Bolleke Candy Shop Wijnegem Olleke Bolleke Candy Shop Wijnegem 2 km Super vriendelijke en heel enthousiaste Veronique die het level van deze winkel op ha...
Recensies
Vooraleer ik m'n bestelling plaatste, nam ik contact op via Facebook. Ik verwachtte niet meteen een antwoord terug maar binnen het uur kreeg ik al reactie. Op die manier was ik meteen geholpen. Uiteindelijk plaatste ik een bestelling en deze werd binnen de levertermijn geleverd. Alles was zeer netjes verpakt. Wanneer ik gepersonaliseerde geschenkjes nodig heb in de toekomst dan denk ik zeker terug aan Wearable Wishes!
Een bestelling geplaatst voor een baby dekentje en mutsje voor ons toekomstig zoontje. Deze is verzonden dus mag ik 1 van de dagen ontvangen. Vlotte service! En al een sneakpeak gehad op fb van mijn bestelling en echt super content! Heel mooi afgewerkt! Een echte aanrader! Dikke merci aan Wearable Wishes!!
Zelfs geen 1 ster waard! Onbetrouwbaar !! Ondertussen meer dan een maand geleden muts en dekentje op naam besteld, maar hoorde maar niets van de verzending/geschatte levertermijn. Dus vriendelijk een mailtje gestuurd om te vragen of ze al wat meer weten over wanneer het verstuurd zou worden, intussen al vele emails, messenger brichtjes,... later maar ik krijg maar geen reactie. Ik heb hier nu al vele reacties gelezen van mensen die hetzelfde meemaakten, dus ik vrees dat ik mijn bestelling niet meer moet verwachten.. Heel jammer!
22 dagen geleden besteld, tot op heden niks ontvangen. 5 dagen geleden een bericht gestuurd met de vraag naar een update, geen response! Hopelijk mag ik mijn bestelde en betaalde! items nog ooit ontvangen.
Had hier voor vaderdag een tshirt en een kader besteld. Tshirt was netjes optijd klaar kader was een vergissing bij gebeurd en was mevrouw vergeten. Toen ik de bestelling ging afhalen zaterdags, stelde mevrouw voor dat ze deze direct klaarmaakte, en dat ik deze binnen een paar uur mocht afhalen! Topservice! Ik ben alvast heel blij met mijn cadeautjes!
Zeer slechte service!! Begin mei een bestelling geplaatst welke volgens hun op voorraad was kreeg meteen antwoord bij de vraag of ik een nog artikel kon bestellen. Na een aantal weken nog steeds niets mogen ontvangen dus gemaild waarop ik het antwoord kreeg dat het de dag nadien opgestuurd werd. Wat jammer genoeg weer niet werd gedaan.. na vele berichten zonder antwoord toch maar gebeld.. artikel verzonden maar natuurlijk niet op tijd aangekregen. Jammer als je maanden op voorhand al besteld en je artikel niet op tijd ontvangt en ze ook niet eens de moeite doen om te antwoorden. Ik raad niemand deze winkel aan.
Wij hebben begin maart artikelen besteld met de bedoeling om eind april bij de geboorte van onze baby te gebruiken. De website gaf nergens aan dat het uit voorraad was en dus was de levertermijn 2 tot 10 werkdagen. Na enkele weken contact opgenomen door bijna een week te proberen want de eigenaar bereiken is niet simpel. Toen kregen we te horen dat 1 artikel uit voorraad was maar de week nadien binnenkwam en alles verstuurd werd. Na een 2tal weken nog eens geprobeerd contact te leggen, weer enkele mails en messenger berichten eer er antwoord kwam. Toen werd wederom gezegd dat de bestelling verzonden ging worden. Na een tijdje wachten, weer niks gehad en nogmaals contact opgenomen. 4 mails en 4 berichten op messenger later geen reactie tot ik geagiteerd reageerde op een foto op haar facebooksite. 10 minuten later direct een bericht dat 1 artikel er nog steeds niet was en dat ze het beschikbare deel al ging opsturen. Nu 9 dagen later nog steeds niets gehad en contact leggen is weer een groot probleem. Ondertussen is onze dochter geboren en kunnen we met de gekochte spulletjes niet meer doen wat we van plan waren. Heel veel spijt heb ik ondertussen dat ik via deze website heb gekocht. Dus voor iedereen die wil kopen via haar weet dat communicatie een heel groot probleem is.
Bestelling gedaan op 23 mei. Op 10 juni kreeg ik een mail dat mijn bestelling zou verzonden worden. Ik heb nooit iets ontvangen. Ondertussen heb ik 4 mails verstuurd, waarvan de laatste ondertussen ook weer een week oud is en op geen enkele mail heeft men geantwoord. De gelegenheid waarvoor ik de aankoop had gedaan, is ondertussen al lang voorbij. In mijn laatste mail heb ik dan een terugbetaling gevraagd, maar ook daar dus geen reactie op en mijn centen kreeg ik ook niet terug. Misschien dat ze wel reageren als ze deze commentaar lezen, maar dat is dan ook maar een schrale troost. Maar nog altijd beter dan helemaal nooit reageren ;
Al meerdere malen besteld en telkens gaat er een lange termijn over vooraleer ik mijn bestelling dan uiteindelijk ontving. Over de producten kan ik geen woord fout zeggen maar over communicatie kan ik een boek schrijven echt triestig.. Op 27 mei een bestelling gedaan voor een bedrukt kindertruitje om af te geven aan mijn man voor Vaderdag wat ruimschoots op tijd was.. tot op heden nog steeds niks ontvangen. Meerdere malen nam ik contact op via messenger waar ik geen respons op kreeg, een mail gestuurd geen reactie op gekregen. Toen dacht ik laten we eens reageren onder een foto die gepost werd op de Facebook pagina geloof het of niet deze werd doodleuk verwijderd en geen reactie of berichtje privé. Toen was ik het echt zat heb ik mijn man contact laten opnemen via de gsm deze werd niet opgenomen dus hebben we eens sms verstuurd waar dan eindelijk eens op werd gereageerd en dan simpelweg te horen krijgen dat de kledingmaat die ik besteld heb uit stock is!!! Kan dit dan gewoon niet gecommuniceerd worden dan zou ik hier alle begrip voor kunnen opbrengen maar op deze manier vind ik alles behalve. Ik zou graag mijn bestelling terug vergoed hebben. Maar zelfs op die vraag krijg ik geen antwoord. Het is de laatste keer dat ik nog een bestelling bij u zal geplaatst hebben. Ik ben zeer misnoegd.
Communicatie verschrikkelijk. Bestel je op 30 mei een Vaderdag cadeau voor 2 juni bestellen had je deze nog op tijd stond er op de site vanaf 11 juni proberen mailen maar geen respons, resultaat mijn cadeau niet op tijd! Ook via Messenger geen respons. Tot op heden nog geen antwoord dus ik hoop dat ik mijn geld terug krijg aangezien het Vaderdag cadeau nu ook post datum is. Ik wou ze nog een herkansing geven na de eerste maal ik had besteld met Pasen waarbij er 3 kinder surprises eitjes te weinig zaten in het besteld paasei. Hierbij kreeg ik ook een bot antwoord toen ik dit zei dat er 3 te weinig in zaten. Het antwoord was ‘kom ze maar halen als u er zo over valt.’ Ja ik val hierover als u 2 broden besteld bij de bakker en je krijgt er maar 1 zou u dit ook melden! Jammer want wel leuke producten, Maar ik zoek ze in de toekomst wel ergens anders bij wie zijn afspraken wel nakomt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid