facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor We Can Dance

We Can Dance
"WECANDANCE is an annual open-air festival on the beach of Zeebrugge, Belgium. Taking place in mid-August since 2013, the boutique festival has become a part of holidays to the Belgian seaside for many. The first edition of WECANDANCE took place in 2013; in 2023, we're celebrating our 10 year anniversary!When? August 5 — 6.08 & 12 — 13.08.2023Where? Zeebrugge Beach, BelgiumTickets via our ticketshop!As a festival, we focus on more than just music; food and fashion are just as important to our lineup. Flanked by dunes and the North Sea, WECANDANCE is best known for its domineering landscape, spectacular sea views, gloomy sunsets and yearly theme."
Adres: Zeedijk , Bruges 8380, BE
Stad: Bruges
Route: Zeedijk
Postcode: 8380


Openingstijden

Zaterdag: 13:00-01:00
Zondag: 13:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: We can dance dresscode, WECANDANCE Zeebrugge belgium WECANDANCE 5 augustus, Field visits sustainability wecandance pulse transitienetwerk wecandance 13 augustus, Actiecode We Can Dance, We can dance regen, Belgian finals with black & yellow at wecandance festival wecandance 6 augustus, We can dance datum, We can dance tickets
Recensies
Dit jaar op 5+6 en 12+13 augustus 2023 op het strand van Zeebrugge. Het thema van deze jubileumeditie is 'Sea, Sand & Sun'. Er worden extra nachtreinen ingelast tussen Zeebrugge strand en Brugge. Heel handig, want de trein stopt letterlijk op het strand!
Super leuk festival op het strand. We hadden een beetje tegenslag met de wind, waardoor het zand best stevig aankwam. Maar ‘s avonds was het perfect. Neem zeker een warme trui mee want ‘s avonds is het echt koud. Conclusie, echt een festival op op je bucketlist te zetten om eens te doen. Muziek was tof, lekkere dance beats tot in de vroege uurtjes.
Wij hadden een dagticket en toen wij daar toekwamen kon je niet meer naar buiten. De organisatie van de bar is beschamend. Je staat heel lang te wachten voor drank te kunnen bestellen. En dan nog maar te zwijgen over die QR code. Moesten ze met drankbonnen werken ging dit veel vlotter gaan. De muziek vond ik ook niet goed,enkel die electric techno was wel nog goed. De andere stages was te eentonig. De meerderheid van de mensen die daar waren ,kwamen zeker niet voor de muziek. Een echte show off was het. Heb al betere festivals gezien.
Ons eerste bezoek en we keken er met vrienden naar uit; helaas een tegenvaller voor ons allemaal. Fijne locatie op het strand maar muziek was teveel van hetzelfde genre buiten R&D afwisseling hoewel er verschillende stages waren. Als het eens goede muziek was, waren de stages eigenlijk te klein en zat het propvol wat te warm werd. Qua eten was er kwalitatieve variatie; wat wij aten was zeer lekker. Prijzen van drank veel te duur en de regeling met W's en verwarrende omzet van €1,43/1W was verwarrend. Echt minpunt was bij inkomst te horen dat je met de bank niet meer binnen/buiten kon. Geen tweede keer voor ons.
Enorm lange wachtrij aan de Jupiler-stand. Compleet inefficiënt personeel. Hoeveel lege bekers je terug brengt voor waarborg speelde geen rol, je kreeg er maar max. 2 terugbetaald. Pak duurder dan andere Belgische festivals. Muziek en locatie wel top. Main stage ook zeer slecht georganiseerd voor veel volk. Zonde. Eten wel weer top.
Eerder 'We CAN' T dance'. Veel te kleine mainstage voor het aantal bezoekers! Ruimte genoeg op dat strand om deze stage volledig open te trekken ipv containers te gebruiken om alles af te sluiten. Als sardienen tegen elkaar geduwd, je kon amper bewegen, je merkte dat de mensen vervelend begonnen te worden, absoluut geen fijn gevoel daar binnen te zijn. Lang aanschuiven om drank te halen, te duur en het personeel loopt er rond alsof hun kat dood is, en ze hebben nog niet eens een kat. Hoge verwachtingen gehad omdat dit ons eerste bezoek was, maar hier zie je ons niet meer, er zijn véél betere opties en alternatieven.
Nooit meer Drank zeer duur,niet betrouwbaar bar personeel.podia niet groot genoeg volgens volk dat er is. Kortom ga er niet heen veel beter festivals dan dit in belgie. Is niet meer zoals het vroeger is geweest.
Ik raad iederen af dit pseudo-festival te bezoeken. Mensen komen duidelijk niet voor de muziek naar dit festival. Eerder onderling om ter meest dronken worden, incl. overlast veroorzaken voor andere bezoekers. Verwacht je aan veel blauwe plekken want het aantal ellebogen dat je er in je lijf geplant krijgt is niet op 2 handen te tellen. Ga echter niet in discussie want het m'as-tu-vu volk daar houdt zich niet meer in na een tiental whiskey-cola's en op de security moet je er ook niet rekenen. Onbetrouwbaar barpersoneel als je uberhaupt de kans krijgt om te bestellen na 20 minuten troosteloos wachten, meestal word je compleet genegeerd: je krijgt niet te zien wat exact in rekening wordt gebracht en 9 kansen op 10 sta je na 2 bestellingen plots zonder saldo, zonder te weten hoe of waar het is foutgelopen. Conversie van euro's naar W's ook nergens vermeld, dus maak zelf maar de inschatting hoeveel je betaalt voor een pintje van 2,6W. Mainstage is absoluut onveilig met veel te veel volk dat zich door 4 piepkleine in-en uitgangen moet wurmen zonder enige crowd control. Als er daar iets gebeurt in het midden van de stage, vallen er doden. Geen idee hoe dit goedkeuring kreeg van de bevoegde diensten, 't zal duren tot er paniek uitbreekt en mensen vertrappeld worden. Het feit dat de VIP-zone quasi even groot is als de effectieve dansvloer, helpt hier zeker niet. Money > Safety moet WCD gedacht hebben... Last-minute verandering van line-up zonder enige communicatie. Leuke verrassing als je ter plaatse ziet dat de artiest waarvoor je kwam niet meer geafficheerd is en je dan maar op de online timetable moet vaststellen dat ze 's anderendaags om 15u draaien. Bijgevolg veel te veel geld betaald voor een festivaldag zonder echte headliner. Ik heb ongeveer alle festivals in België bezocht, dit is met voorsprong het slechtst georganiseerde. Ik voel me echt opgelicht en zou iedereen afraden hier naartoe te komen als je u verwacht aan een dagje dansen op goeie muziek. Voodoo Village en Extrema Outdoor bieden voor dezelfde prijs of minder een honderd keer betere festival-ervaring.
Leuke place m'as tu vu en leuke mensen maar muziek zeer eentonig ook al zijn er verschillende dj booths... rnb en kitsch club tent warzn de uitstekers maar niet wow! Sfeer en dress up ex muziek = 10 op 10 cowboy theme 2018
Belachelijk lange wachttijden aan de bar. Ondanks de hoge prijzen niet in staat een deftige service te bieden. Bekers met 1.4€ waarborg weigeren ze terug te betalen. Pure Geldklopperij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid