facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waypoint Zolder

Waypoint Zolder

Info

Onze sterke punten:* Verkopers met vakkennis* Correcte en degelijke uitleg * Meeste toestellen op demo* Prima service na verkoop* Speciale supportwebsite * Organiseert GPS-opleidingen

Geschiedenis

Specialist mobiele GPS. Hier vind je alle mobiele GPS toestellen en accessoires.
Garmin SUPERdealer - Tomtom dealer
Atomic ski specialist.



"Niet zomaar een ‘winkel’, wel een GPS-speciaalzaak!Als bedrijf gespecialiseerd in mobiel en recreatieve GPS navigatiesysteem onderscheiden wij ons onder andere doordat we nagenoeg alle relevante toestellen in onze toonzaal "werkend" hebben staan. Of het nu gaat om een wandel, auto of moto GPS toestel: u kan er bij ons naar kijken en op werken voordat u een beslissing neemt. Onze medewerkers geven u een correcte en deskundige uitleg en advies bij uw aankoop.Niet zomaar een ‘winkel’, wel een Atomic-speciaalzaak!Als specialist hebben we van het merk Atomic niet enkel enkele modellen maar proberen we in de breedte het hele gamma te volgen. Dit voor zowel de ski's, de schoenen alsook helmen, brillen en protectoren."
Adres: Koerselsebaan 33, 3550 Heusden, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011-426399
Stad: Heusden
Route: Koerselsebaan 33
Postcode: 3550



op zoek naar gerelateerd: WayPoint Fietsnavigatie, WayPoint België, Waypoint Leuven, WayPoint GPS, koerselsebaan 33 3550 heusden-zolder, WayPoint Ski, WayPoint Vessem, WayPoint Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poeli's rods Poeli's rods 948 meter Handgebouwde hengels
PhoneBase PhoneBase 2 km Als je wilt weten hoe super en zorgvuldige service is, moet je zeker eens langskomen....
Expert Schroeyen Expert Schroeyen 3 km Wat een service! 's Morgens gebeld om te vragen of ze toevallig een inbouwkoelkast op...
Recensies
Al een paar keer geweest om een probleem met mijn Garmin 660 op te lossen: steeds correct en zo vlug als mogelijk opgelost. Aanrader.
Zeer tevreden. Geduldig persoon met een bagage aan kennis. Alle uitleg die nodig was om een juiste keuze te maken gevraagd en gekregen.
Voor mij is het the place to be voor Garmin producten. Hier kan je rekenen op professioneel advies bij aankoop en herstellingen.
Goede service, veel uitleg en geduld. Een aanrader
Zeker de moeite voor een spontane 5 sterren. Zeer vriendelijk geholpen, super snelle service voor het waxen van mijn ski's.
Goede uitleg van navigatie ondanks dat we tegen sluitingstijd daar waren
Twee Sena fietshelmen met Bluetooth speakers en microfoon getest en gekocht bij Waypoint Zolder. Goede persoonlijke uitleg en superservice!
Ondermaatse service, beperkte kennos of was het bewist in een richting duwen? Beweerde dat Tomtom geen gratis update's geeft. En dat Garmin geen gps met inclusief wereldkaarten dekking.
Vriendelijke bediening. Helpt u de beste items te kiezen voor uw gebruik.
Alles wat je wil van Garmin vind je hier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid