facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waypoint Leuven

Waypoint Leuven

Info

100% gespecialiseerd in: GPS, Communicatie, Sportcamera's, Drones, Motorhelmen, ...
Wij geven u een correcte en deskundige uitleg bij uw aankoop.

Geschiedenis

WayPoint Leuven geeft u een correcte en deskundige uitleg bij uw aankoop. Alle toestellen worden volledig gebruiksklaar gemaakt, geladen met de nieuwste firmware en alle instellingen correct ingevoerd.

Wij voeren professionele installaties uit van GPS-toestellen op motoren in onze werklplaats.

Tevens plaatsen wij intercom-systemen in helmen.

Daarenboven staan we achter de producten die we verkopen. Wij werken dan ook enkel met leveranciers die net als wijzelf een prima service na verkoop bieden. Dus loopt er wat fout met uw toestel, of heeft u nood aan meer uitleg: u kan steeds bij ons terecht voor een oplossing.



"Gespecialiseerd winkel en online webshop voor 'Technology for sports Motor Outdoor'. Waaronder: fietsnavigatie, sporthorloges, fietstrainers, motornavigatie, intercomsystemen, walkie-talkies, verlichting voor lopers en fietsers, track&trace systemen en nog veel meer. Een plaats waar je de toestellen kan voelen, zien, testen en dit met deskundig advies. Altijd welkom om de laatste tech snufjes te bekijken!"
Adres: Diestsesteenweg 31, 3010 Kessel-Lo
Telefoonnummer: +3216262280
Stad: Kessel-Lo
Route: Diestsesteenweg 31
Postcode: 3010



op zoek naar gerelateerd: WayPoint Zolder, WayPoint Leuven Openingsuren, diestsesteenweg 31 b-3010 kessel-lo (leuven), WayPoint Nederland, WayPoint vestigingen, WayPoint Heusden, Waypoint Leuven Team, Waypoint betekenis
Recensies
Zeer behulpzame en professionele medewerkers. Snelle respons per mail ook. Ik wist niet hoe ik een Freizeitkarte op mijn GPS moest zetten. De medewerkers zijn geduldig en hielpen me met plezier van op afstand. Deze winkel met een goede service is een aanrader!
16u zat er tussen de online bestelling en levering van mijn pakketje. Erg tevreden klant hier.
Vriendelijk, professioneel, vlotte service... Voor mij het betere alternatief voor online aankopen!
simply the best service na verkoop is onklopbaar, altijd scherpe prijzen en betrouwbaar advies, voor mij altijd een betere optie dan online
Aanrader, goede service na verkoop.
Zeer duidelijke, rustige uitleg, geen gepush...klant beslist... vriendelijke verkoper.
Bijzonder jammer dat ze zelf voorstellen om iets opzij te leggen en het dan nog verkopen aan iemand anders.
Goed geholpen door deskundige en vriendelijke mensen!
Gisteren ben ik naar Waypoint in leuven geweest ivm een software probleem op mijn PC en de verbinding met Zumo XT na een 30 minuten was alles opgelost TOP service. Dit is ook de reden waarom ik deze ben hen heb gekocht al woon ik in Antwerpen.
Winkel met een groot aanbod fietsaccessoires en bieden als een van de weinigen in de buurt Wahoo aan. Heel vriendelijke bediening, had ook via Facebook messenger een vraag gesteld en had heel snel antwoord. Zeker een aanrader als je iets voor de fiets nodig hebt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid