facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wauw party & events

Info

wij zorgen voor de wauw-factor op elk feest. Van trouwfeest tot communiefeest en verjaardagsfeest. Alles is mogelijk! Uw wens is onze zorg!

Geschiedenis

wij zorgen voor de wauw-factor op elk feest. Van trouwfeest tot communiefeest en verjaardagsfeest. Alles is mogelijk! Uw wens is onze zorg!



"Welkom bij Wauw party & events in Kleine-Brogel Peer. Wij zijn flower lovers in hart en nieren! Met grote passie en oog voor detail verzorgen wij de bloemen en styling van huwelijken en events. Wij zijn meer dan een bloemist en creëren graag uw WAUW moment. Reken op ons als huwelijk bloemist, voor uw huwelijk decoratie, de huwelijks aankleding en ceremonie aankleding. Ook voor verhuur feestdecoratie en verhuur huwelijksdecoratie bieden wij u alleen het allerbeste. Als wedding stylist met een passie voor bloemendecoratie, en huwelijkscreaties zijn wij uw garantie voor uw bruidwerk, uw bruidsboeket, uw bruidsbloemen en uw trouwfeest decoratie. Laat uw mooiste dag nog mooier zijn. Welkom bij Wauw party & events!"
Adres: Vliegveldlaan, 33, 3990 Kleine-Brogel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0472721968
Stad: Kleine-Brogel
Route: Vliegveldlaan, 33
Postcode: 3990



op zoek naar gerelateerd: Wauw events, WAUW workshops
Recensies
Wat een geweldige workshop 'Installatie-inzichten'! Heel veel bijgeleerd en allerlei inside tips & tricks gekregen van Greet. Een echte aanrader voor alle flowerlovers die graag aan het grotere werk willen beginnen.
Gezellige workshop gevolgd. Mooi resultaat.
Wauw. Ons feest was helemaal af. Dit door de hulp van Greet. Ze maakt de mooiste creaties met bloemen die voor een speciaal effect zorgen. Prachtig! Aanrader!
Vertaald door Google Heel mooi en relaxed Origineel Tres beau et relaxe
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid