facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Watertechniek Teunissen

Watertechniek Teunissen

Info

Voor bijna elk watertechnisch probleem levert Watertechniek Teunissen een gepaste oplossing op maat van de klant

Geschiedenis

Niet alleen het juiste product is van belang, Watertechniek Teunissen levert er ook de directe toebehoren én het juiste advies aan toe. De producten van Watertechniek Teunissen vinden hun toepassing in doelgroepen van drukverhoging, watervoorziening, afvalwater, hergebruik van regenwater, beregening, fonteintechniek en filtersystemen.

Op het vlak van beregeningssystemen stellen wij een persoonlijk beregeningsplan op. We houden immers rekening met alle factoren die van belang zijn voor het optimaal functioneren van het systeem: de positie van de bron, de juiste pomp, besturing, aantal sproeipunten, circuits, soorten sproeiers, etc. Bij nieuwe tuinen gebeurt dit vaak in samenspraak met de tuinarchitect en/of de tuinaannemer.

Het spreekt voor zich dat een beregeningssysteem beter vooraf in het tuinplan wordt geïntegreerd. Maar ook voor bestaande tuinen heeft Watertechniek Teunissen de juiste oplossing.

Adres: Leo Baekelandlaan 5209, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: +3211643766
Stad: Overpelt
Route: Leo Baekelandlaan 5209
Postcode: 3900



op zoek naar gerelateerd: Waterpompshop Hasselt, Pomp online, Waterpompen Hubo, Waterpompshop review, Hydrofoorpomp accessoires, Waterpomp specialist, Goedkope waterpomp, Membraanpomp water
Recensies
Excellente service ervaren van medewerker Rienus. Goede, en begrijpelijke, uitleg voor een doe-het-zelver. Dank je wel.
Onderdeel werd verkeerd geleverd, 2 maal gemaild geen antwoord. Ze zijn goedkoper, maar houd er rekening mee dat je geen service krijgt...
Goed geholpen. Goede service
Gespecialiseerd in alle benodigde materialen voor de beregening van de tuin. Maken ook een beregeningsplan. Tevens verdeler van vele soorten dompelpompen en verdeler van Messner en Aquaforte vijverpompen en toebehoren, veel op voorraad, goede adviezen, correcte prijzen. Wel kan het op piekmomenten soms erg lang duren voor je geholpen wordt, vandaar net geen 5 sterren.
Zeer goed geholpen, vriendelijke mensen
Maandag om vijf uur stond ik voor een dichte deur; bordje leest dat ze enkel sochtends open zijn in verband met bouwverlof. Volgende ochtend stond ik om elf uur opnieuw voor een dichte deur. Onbetrouwbaar...
Een voorbeeld voor veel andere webshops! Door mijn beperkte kennis van zaken had ik zelf per ongeluk een verkeerd artikel besteld. Maar dankzij een uiterst vlotte communicatie is dit tot mijn volle tevredenheid opgelost kunnen worden. Dank u, Rens!
Compleet verkeerd advies! Een pomp voor recirculatie systeem voor tapwater kun je dus NIET vervangen voor een modulerende cv pomp.... staal mag niet in een drinkwater systeem,... moet messing zijn! Snel willlen verkopen lekker dan!?
Een professioneel aangelegde beregenings-installatie werd vorig jaar door hen aangelegd. De zaakvoerder die de offerte had gemaakt kwam het werk ook zelf opvolgen en bij oplevering kregen wij de bedieningsuitleg van hem. Na een jaar reed onze robotmaaier een sproeier kapot. De robotmaaier was van zijn tijdschema afgeweken waardoor dit kon gebeuren. Bij Theunissen meteen supergoed geholpen en heeft de installatie maar een paar dagen niet kunnen werken. Bedankt voor deze uitmuntende service.
Vriendelijk personeel, goed geholpen. Alles voor je beregening aanwezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid