facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waterdroom

Waterdroom

Info

TIJDELIJK GESLOTEN OMWILLE VAN DE CORONAMAATREGELEN

We willen dat je beter slaapt. Met onze jarenlange expertise zoeken we jouw pijnpunten en vinden we een waterbed op maat. Dat komen we persoonlijk bij jou leveren. Daar kan je op rekenen.

Adres: Peelsestraat 28, 2380 Ravels
Telefoonnummer: +32498599390
Stad: Ravels
Route: Peelsestraat 28
Postcode: 2380



op zoek naar gerelateerd: Jolien Van Dun
Recensies
Vanaf het eerste contactmoment verliep de communicatie op een eerlijke manier en zo bezochten we al snel de showroom van Waterdroom ... waar we konden beginnen dromen! Marc zorgt er persoonlijk voor dat deze droom werkelijkheid wordt en maakt het verschil met anderen door zijn ruime ervaring, menselijke aanpak en excellente service. Dit waren voor ons de 3 pijlers om te kiezen voor Waterdroom en het bleek de winnende keuze te zijn, want we slapen veel beter en op Marc kan je gewoon rekenen! Ook na de verkoop! Overtuig jezelf en neem zeker contact op met Waterdroom. Nico & Annelies
Extern een reeds opgesteld waterbed gekocht dat naar mij thuis diende verhuisd te worden. Lijkt helemaal niets, maar komt zo veel bij kijken. Als je de verhuis dan niet goed doet, help je je waterbed om zeep. Gelukkig kon ik na contact met waterdroom snel geholpen worden. Dag afgesproken, het bed werd vakkundig uit elkaar gehaald en nadat dit door waterdroom werd verhuisd,werd het opnieuw professioneel terug gemonteerd alsof het een nieuw bed was. Vooral de uitleg over het onderhoud etc. en het aangename gezelschap van Marc, maakten dit een super aangename ervaring. De service was gelijkwaardig aan deze van een aankoop bij waterdroom. Een dikke pluim en bedankt.
Een waterbed is een droom voor elke slechte slaper met rugproblemen. Dankzij mijn waterbed kan ik nu rustig en comfortabel slapen en word ik 's morgens uitgerust wakker. Weg slaapproblemen dankzij het waterbed van "Waterdroom". Ze zijn heel klantvriendelijk en bieden een geweldige service. Ook de nazorg is fantastisch. Elke vraag wordt met heel veel zorg en vriendelijkheid behandeld. "Waterdroom" is een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid