facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Water Technics bvba

Info

UW PARTNER VOOR ZWEMBAD EN (ZWEM)VIJVER
Aanleg, renovatie, reparatie, service,...



"Wij zijn uw ideale partner voor alles omtrent waterpret en zwemplezier. Zwembaden, zwemvijvers en vijvers, van nieuwbouw over renovatie, van reparatie tot full service onderhoud. Bij alle merken en alle systemen, gaan wij verder dan onze collega's en geven wij u steeds neutrale raad. Het belangrijkste is dat u ten volle kan genieten van uw water. In onze showroom en winkel kan u steeds terecht voor een uitgebreid assortiment producten voor zwembad, vijver en spa. Ook voor doe-het-zelf leveren wij graag alle materialen, mét gratis advies. Naast de waterpret, verzorgen wij ook graag uw installatie voor recuperatie van drinkwater, én de behandeling van uw regenwater. Kortom, denkt u water? Dan denkt u Water Technics!"
Adres: Mechelsesteenweg 277, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 015 31 49 89
Stad: Lier
Route: Mechelsesteenweg 277
Postcode: 2500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 17:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Aqua Technics, Helderwatershop, Helder water, Vijverwinkel Lier, Polyester zwembad herstellen, Zwembad vernieuwen, Epoxy zwembad prijs, Osmose zwembad behandelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moed en Geduld Lier Moed en Geduld Lier 2 km Leuke visvijver en iedereen welkom goeie mosselen gegeten en een pintje gedronken
Recensies
Bij ons het zwembad geplaatst in juni 2022. Het technisch systeem van het zwembad staat zeer goed uitgelegd in hun PDF alsook in de technische ruimte zelf met stickertjes. Zeer mooi en proper afgewerkt. Qua overeenkomsten en afspraken nakomen is er geen opmerking over aan te brengen, op voorhand werd er afgesproken welke tijdstippen ze konden langskomen voor uit te graven, te plaatsen en aan te sluiten. Doordat wij met een aannemer samen werkten voor ons tuinhuis heeft Water-Technics zich aan hun woord gehouden. Ze werken ook door, zijn super beleefd en ervaren. Degene die bij ons kwam opmeten Mickey heeft ook rekening gehouden met ons tuinhuis en heeft zeer goed met de aannemer CC autrement samengewerkt. Wij hebben ons van zeer weinig iets moeten aantrekken. De uitleg van de systemen werd nadien nog eens gegeven en bij een vraagje waren ze altijd telefonisch beschikbaar. De zaakvoerder Kris is iemand die verstand heeft van zijn zwembaden, hij weet perfect welk zwembad er bij jou past aan de hand van zijn vragen. Wij hadden het geluk dat we een kuip die leeg op zijn terrein stond, konden 'testen' door er te gaan inzitten en het te beleven. Zo wisten we zeker dat we de juiste kuip hadden gekozen. Kortom, wij zijn tevreden klanten uit Sint-Katherina-Lombeek
Professionele, vriendelijke uitleg en jarenlange vakkennis. Een aanrader!
Nummer 1 voor zembad en toebehoren van de régio, goed services, goed advies, goede prijs, producten van hoge kwaliteit en mensen met groote ervaring
Super ervaring met deze firma. Op gebied van techniek weet de zaakvoerder waarover hij spreekt, zeker een aanrader. Naar klantvriendelijk en bereikbaarheid ook een aanrader, echt top. Ook naar kostprijs toe, steeds op zoek naar de beste oplossing ook voor uw eigen portemonnee. Deze firma raad ik iedereen aan. Nogmaals bedankt voor de super service. Groeten Steven.
Deze firma is een absolute aanrader. Profesionnele service, zeer aangenaam personeel dat de vragen van niet-kenners geduldig blijft beantwoorden en hen geruststelt. Hoge bereikbaarheid telefoon, whatsApp, 6 dagen op 7 en een zaakvoerder die oprecht blij is wanneer een probleem is opgelost en die ook nadien de zaken blijft opvolgen. Dat je soms één of twee dagen moet wachten, komt omdat de firma overbevraagd is en is het meer dan waard. Geen dure technische snufjes maar goeie raad en tips om nadien je zwembad zelf op punt te houden.
Ik kan Kris en zijn team alleen maar aanbevelen. Ons renovatieproject werd snel en efficiënt uitgevoerd. Beloftes werden nagekomen, een onverwacht probleempje werd opgelost zonder moeite te besparen en elk van de medewerkers geeft duidelijk uiting van fierheid over proper en deftig afgeleverd werk. Dat vind je vandaag niet zo gemakkelijk meer!
Super blij met het advies die we kregen en het verloop van de offerteaanvraag en de gesprekken. Kris is gepassioneerd door waterkwaliteit en neemt de tijd om een offerte op te maken en te luisteren naar de noden en de nodige uitleg te geven over de systemen. Een aanrader als je op zoek bent naar een zwembad met de nadruk op waterkwaliteit.
Bijzonder duur, klantonvriendelijk en onbekwaam. Rekenen uren te veel aan, komen afspraken niet na, komen 2u te laat zonder verwittigen, vragen buitensporige verplaatsingskosten, "herstellen" ongevraagde zaken op een inefficiënte manier. Bieden geen service wanneer hun apparaat stuk is.
De betere webshop in België met goed advies, snelle levering en zeer goede service bij problemen. Heb er mijn zwembadpomp en warmtepomp gekocht. Aanrader.
Vandaag gestopt om maar eens snel te kijken. Ookal waren ze gesloten toch kwamen ze ons helpen en was geen vraag teveel. Zeer vriendelijk!!! We kijken uit naar een verdere ontmoeting!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid