facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wash-CO professional car cleaning

Wash-CO professional car cleaning

Info

WASH-CO is een professioneel bedrijf. Bij ons kan u terecht voor het verzorgen en beschermen van uw wagenpark. Zowel interieur als exterieur behandelingen.



"Op zoek naar een betrouwbare autopartner met de nodige ervaring en garanties?Het team van Colman Car Care uit Wetteren Gent staat steeds voor u klaar!Zaakvoerder Kim Colman is al van jongs af aan gepassioneerd door wagens en volgde verschillende opleidingen binnen de autosector.Met ons gesloten transport vervoeren wij uw wagen over heel België naar zijn bestemming. Hieronder vindt u een overzicht van onze behandelingen:• Interieurbehandelingen• Polijstwerken• Keramische glascoatings• PPF steenslagwerende en krasherstellende folie• Wrapping & personalisatie• Jaarlijks onderhoud"
Adres: Gentsesteenweg 93, 9230 Wetteren
Telefoonnummer: 0495848184
Stad: Wetteren
Route: Gentsesteenweg 93
Postcode: 9230



op zoek naar gerelateerd: Car detailing Wetteren, Maxshine Wheel stand Tire Roller, PPF folie
Recensies
Nieuwe wagen laten behandelen bij Colman. Schitterend resultaat. Gekozen voor een keramische glascoating, behandeling van de velgen/remschijven alsook een beschermende ppf-folie voor de middenconsole en tablets. Eerlijke communicatie en een prachtige service. Zeker een aanrader.
werk geleverd van Kim zijn team
Supervriendelijk, hebben oog voor detail en kwaliteit.Ik zou zeggen " doe zo verder ".
Deze mensen leveren top werk en zijn heel correct in hun afspraken! Bedankt Kim en Team!
We hebben onze wagen laten behandelen bij hen en een neusfolie, zijfolie voor de steenslag vervolgens keramische bescherming op de wagen,velgen,remschijven. Wij zijn zeker zeer tevreden als ook de professionele uitleg van de mensen zelf. Zeker een aanrader.
Voertuig met schimmelvorming op interieur binnengebracht voor industriële dieptereiniging. Twee dagen later zag hij er terug zo goed als nieuw uit! Top service en top prijs! Bedankt!!
Super vriendelijk, en je krijgt je wagen spik en span terug. Super ontvangen geweest!
Staat altijd voor tips en uitleg
Informatief!correcte behandelingen. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid