facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WaseGolf Brasserie

Info

Welkom op de brasserie pagina van de Wase Golf

Adres: Reepstraat 208a, 9170 Sint-Gillis-Waas
Telefoonnummer: +3235509404
Stad: Sint-Gillis-Waas
Route: Reepstraat 208a
Postcode: 9170


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Brasserie Wase Golf, WaseGolf Brasserie menu, Golfclub Sint-Gillis-Waas, De Route Sint-Gillis-Waas, Lidgeld wase Golf, Wase Golf vacatures, Padel Sint-Gillis-Waas, Reepstraat 208 Sint-Gillis-Waas
Recensies
Brasserie De Wase Golf is onze absolute favoriet in Sint-Gillis-Waas. Niet alleen omdat ze een uitzonderlijk verse en overheerlijke tartaar serveren, één van de vele verrassende gerechten, zoals de Tataki, maar je voelt je vooral ook heel welkom. Na een lange fietstocht, onaangekondigd en erg hongerig, werden we warm ontvangen in een overvol restaurant. In goed overleg met de keuken konden we een volledig lentemenu genieten, waarbij de keuken nog flexibiliteit genoeg toonde om te voldoen aan een wens van mijn partner voor een aanpassing van het voorgerecht. De kwaliteit van het eten en de vriendelijke service in de zaal is wat ons betreft ongezien in de regio!
Proficiat aan het ganse team voor een geslaagd, super lekker jaarlijks diner met onze lesgeefsters ! Fantastische bediening op een zeer sfeervolle locatie!
Mooie omgeving leuke mensen die er werken en baan zag er op en top uit
Top brasserie, waar je echt lekker kan eten aan een zeer schappelijke prijs. Ze hebben een gezellig interieur maar ook een zeer ruim terras en je voelt je direct thuis door de vriendelijke bediening. Het is niet alleen de place-to-be voor de Golfers of Padelspelers ,want iedereen is daar van harte welkom. Dit is een ideale stop tijdens een fietstochtje.
Lekker geten,gezellig terras Weer een leuk adresje achter mijne hoek?waar we zeker nog gaan terug komen Aanrader
Lekker eten, goede service, en niet te druk. Hun Steak Tartaar is altijd een aanrader in alle variaties.
Wij hebben lekker gegeten in het Resto. Reserveren is op vrijdag wel een goed idee.
Enorm vriendelijke bediening en uitbater! Zijn niet verlegen voor een vlotte babbel en alle nodige info te verstrekken.
Eerst padel gespeeld en daarna rond 20u45 op het terras met z´n allen iets gaan drinken. We waren met 8 personen, de meesten dronken wijn en zware bieren dus toch wel wat verteer, maar een derde keer mochten we niet meer bestellen want ze gingen afsluiten. Het was nog geen 22u. Jammer, want het is wel gezellig zitten op het terras. Een ander minpuntje is dat ik een platte water vroeg en ik kreeg een fles van 0,5l voor m´n neus. Heb ze maar leeg gronken . Als men om een watertje vraagt, verwacht je toch gewoon een glas water of klein flesje water. Ik vond dit raar.
Paling in het groen gegeten, zeer lekker! Echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid