facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wase Wis

Info

WELKOM in restaurant DE WASE WIS
Op deze pagina kan u leuke foto's en info over onze zaak vinden.




"De Wase Wis is een gezellige restaurant / bistro gelegen in het pittoreske Bazel onder de kerktoren. Unieke overheerlijke gerechten in een eigentijds kader."
Adres: Koningin Astridplein 14 , Kruibeke 9150, BE
Telefoonnummer: 03 774 28 61
Stad: Kruibeke
Route: Koningin Astridplein 14
Postcode: 9150


Openingstijden

Maandag: 12:00-17:00
Woensdag: 12:00-00:00
Vrijdag: 12:00-00:00
Zaterdag: 12:00-00:00
Zondag: 12:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: de wase wis menu prijzen, wase wis kaart, wase wis prijzen, de wase wis paasmenu, de wase wis provence, tripadvisor wase wis, de wase wis openingstijden, de eenhoorn bazel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Ceder De Ceder 3 km Frederik, Katrijn en haar team blijven ons steeds verbazen. De verzorgde seizoensgebo...
Recensies
Heerlijk lunchmenu €30. Voorgerecht, hoofdgerecht en koffie. Allemaal heel smakelijk, niet overdreven veel, maar het is natuurlijk een lunch. Bediening ook heel vriendelijk, een beetje onervaren, maar heel attent.
Zeer lekker gegeten, top bediening, gezellig en niet te groot restaurant. Gerookte zalm op een brioche als voorgerecht, fantastisch geserveerd, overheerlijk van smaak. Steak Wisse als hoofdgerecht, perfecte cuisson, zalige pepersaus, lekkere frietjes. Als klap op de vuurpijl, Snickers als dessert.... sprakeloos, geweldige combinatie van smaken en structuren, prachtig geserveerd met een mooie knipoog naar de ´gewone´ Snickers. Af. Zeker voor herhaling vatbaar!
Gelukkig zaten de smaken goed voor de rest nogal een tegenvaller. We werden nog de kaart aangeboden ook al hadden we al besteld, meer dan een uur wachten op het voorgerecht, de koffie kwam voor de kaas. Organisatorisch nog heel veel werk aan de winkel. De kwaliteit was prima maar de kwantiteit niet. 4 kleine schelletjes lamsfilet, 0,5 cm wortel en 9 bonen. Verder een zeer lawaaierige omgeving, in die mate dat met 4 communiceren aan tafel moeilijk is. Samengevat lekker maar te weinig eten in de atmosfeer van een bedrijfsrestaurant.
Ook gluten vrij! Zeer attent! Fietsenstalling check Betaalbare soep! Mooi plein!
Te duur voor wat het is, eten zowel voorgerecht als hoofdgerecht onvoldoende warm. Ook bij andere tafels werden gerechten teruggestuurd. Nagerecht was wel zeer goed. Serveuse was onvriendelijk ongeacht we dit op een vriendelijke manier hadden gecommuniceerd. Voor dit budget zijn er betere adresjes.Eten: 2/5
Fantastisch lekker gegeten ! Gezellige zaak en zeer vriendelijke bediening Eten: 5/5
Gezellig , mooi en heel vriendelijk wel jammer dat het terras nog niet open was
Super gezellige avond gehad. Leuke zaak met eerlijk en vers eten. Bediening was top!
Vriendelijke bediening, lekker eten, top!
Na een flinke wandeling hier op het terras mosselen van de chef gegeten met een glas prima sauvignon blanc. Ik heb zelden nooit? beter bereide mosselen gegeten. Een waar feestmaal. Vriendelijke, nette en niet opdringerige bediening: een fooi waard. En uw hond is meer dan welkom. Een sterke aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid