facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Warredal

Warredal

Info

Domein 'Warredal' is een recreatiedomein nabij Maaseik, in Belgisch Limburg. Je kan er terecht voor meerdaagse verblijven in onze cosy cabin, het unieke Adventure park of voor jouw evenement.

Geschiedenis

Gelegen in de prachtige natuur, tussen talrijke bomen aan de rand van park “Hoge Kempen” bevindt zich domein “De Warre”.
Hier vind je tal van mogelijkheden om je te ontspannen of in te spannen. Een waar paradijs voor paardenliefhebbers, waaghalzen, actieve gezinnen en levensgenieters.
Onze locatie biedt eindeloze mogelijkheden gaande van teambuildings, schooluitstappen, nationale en internationale hippische evenementen, een avontuurlijk dagje uit en uw ideale feest tot uw bedrijfsevenement op maat en zoveel meer.
Voor meer infomatie staat ons enthousiast team van medewerkers steeds tot uw dienst.

Situé en plein nature, parmi les arbres au bord du parc "Hoge Kempen" se trouve domaine "De Warre".
Ici on trouve des nombreuses possibilités pour se détendre ou s’exercer. Un véritable paradis pour les cavaliers, aventuriers, familles actives et jouisseurs.
Notre domaine vous offre un nombre infini de possibilités aillant de team buildings, excursions scolaires, événements équestre nationaux et internationaux, une journée aventureux jusqu’aux l’endroit idéal pour votre fête où événement d'entreprise sur mesure et tellement plus.
Pour des plus amples informations notre équipe enthousiaste est toujours à votre disposition.

Located in the beautiful countryside, amidst the trees on the outskirts of park "Hoge Kempen" is situated domain "De Warre".
Here you may find plenty of opportunities for a relaxing or an exciting day. A true paradise for horse lovers, daredevils, active families and everyone who enjoys life.
We offer endless possibilities ranging from team buildings, school trips, national and international equestrian events, an adventurous day out, or your tailor-made corporate event and so much more.
For further information our team will be at your disposal.



"In Belgisch Limburg nabij Nationaal Park Hoge Kempen en natuurgebied Bergerven bevindt zich Warredal. Dé ultieme locatie voor paardensport, ontspanning & avontuur, teambuildings en schooluitstapjes. Een uniek vakantiepark in een bosrijke omgeving met vele activiteiten in en rondom het park. Droom heerlijk weg tussen de bomen in een Cosy House of Cosy Cabin geschikt voor maximaal 6 personen. U kunt uw accommodatie tevens boeken met hottub of sauna. Ultiem ontspannen en genieten! Warredal beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder een uitdagend klimpark, adventure minigolf, een zwemvijver, fietsverhuur en specials zoals een picknick- en ontbijtmand, ponyritten voor kinderen, een barbecue en wellness. Jouw vakantie, jouw adempauze!"
Adres: Ketelstraat 77, 3680 Neeroeteren, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32(0)89 852 316
Stad: Neeroeteren
Route: Ketelstraat 77
Postcode: 3680



op zoek naar gerelateerd: Warredal Cabin, Warredal omgeving, Nutshell maaseik, Boomhut Neeroeteren, Warredal equestrian, De Warre manege, Fietsroute Warredal, Warredal hottub
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Evenementen De Warre Evenementen De Warre 11 meter Op zaterdag 18 maart komt de Q-party weer naar Neeroeteren om de boel op stelten te z...
Adventure Park Warredal Adventure Park Warredal 50 meter Prachtige lokatie...unieke ligging...schitterende omgeving voor alle natuurliefhebber...
Fanclub Neeroeteren 4 Belgium Fanclub Neeroeteren 4 Belgium 1 km Fanclub Neeroeteren 4 Belgium organiseert voetbaltrips i.v.m. de Rode Duivels. Clublo...
vzw Heifieste vzw Heifieste 1 km Laatste nieuwtjes over het beste feest van de Maaskant!
Vijgen na Pasen Vijgen na Pasen 2 km De beste fuif in omstreken georganiseerd door Chiro Neeroeteren
Shiatsu voor paarden Shiatsu voor paarden 3 km Katrien Doumen - shiatsutherapeut voor paarden
Lured Tackle Shop Lured Tackle Shop 3 km Veel keuze, top kwaliteit en top service.
Recensies
Eindelijk zijn we tot in Warredal geraakt. Het sprak me al even aan en het heeft me enorm goed gedaan! Je bent 1 met de natuur. De service is fantastisch goed! We hebben geboekt voor een Sweet Cabin. En hier is alles zeker in orde. De badkamer is wel zeer compact met zeker genoeg handdoeken, na 3 dagen kregen we ook terug verse handdoeken en het bed is een stapelbed dus voor mensen slecht te been zou ik het wel niet aanraden maar om eens te genieten van elkaar zeker wel! We hebben 2x ontbijt genomen wat je kan afhalen/leveren vanaf +/- 8:15. Het ontbijt + was echt de moeite en zeer lekker, verder hebben we ook nog het BBQ-pakket gekozen en dit was ook waanzinnig goed! PS: de Wellness-Cabin is zeker een aanrader om echt eens goed tot rust te komen en je vakantie te starten. Wij komen zeker terug, bedankt voor dit mooie verblijf! Kamers: Sweet Cabin voor 2 personen. Heel gezellig en leuk om eens dicht bij elkaar te kruipen! Activiteiten in de buurt: Wij zijn hier een week geweest en onderstaande hebben we gedaan; - Welnlness Cabin in Warredal - Dagje Roermond - Fietsen rondom Bergerven - C-Mine Expeditie Genk - Bokrijk openluchtmuseum Genk Er is trouwens in Genk ook een leuk planetarium! - Maasmechelen - Gezellig in de cabin gebleven met regenweer en de houtkachel aan! Eten en drinken: Ontbijtjes waren top, we raden zeker het ontbijt+ aan van Warredal. Ook zijn er wel enkele ontbijtresto's in de buurt. Zelf je koffie zetten was uniek en leuk! Alsook met de thee, heel fijn. Qua avondeten hebben we vlot zelf kunnen koken en kunnen genieten van het BBQ-pakket wat zeker en vast de moeite is. Wel spijtig dat er op het domein geen centraal punt is waar je 's avonds na 17 uur nog iets gezellig kan drinken. Al zijn dat maar bepaalde dagen is altijd fijn.
Mooie verblijfplaats, ruim, rustig, veel groen en net. Wel jammer dat het ontbijt pas vanaf 9 uur mogelijk is. De bar en onthaal sluiten om 17:30, wat wel zeer vroeg is. Er is een grote manege maar die paarden zijn daar zelf op pension en niet ter gebruik van de bezoekers van het park. De minigolf was leuk en het hoogteparcours was ook goed ingericht.
Mooie, verzorgde cabins en heel wat toffe activiteiten op het terrein. We waren aangenaam verrast. De minigolf was zeker een aanrader en we hebben ook genoten van de wellness. We hadden het ontbijt+ besteld en dit was dik in orde. Enige minpuntjes waren de vele muggen waarvoor ze wel een spray voorzien en muziek die de rust wat verstoort. Kamers: We verbleven in een cosy cabin. Dit is een soort tiny house, zag er heel mooi uit. Vanbinnen is het compact, maar geriefelijk. Alles was proper bij aankomst, we waren heel tevreden van de cabin! Activiteiten in de buurt: Op het domein kan je een hele resultaten activiteiten doen zoals het klimpark, ponyritjes voor de kinderen en minigolf. Vlakbij het domein beginnen ook wandel- en fietsroutes door de natuur. Verder is het ook dichtbij Maaseik zodat je ook gerust een dagje daar kan spenderen. Beloopbaarheid van de buurt: Er zijn redelijk wat heuvels op het domein, ik zou het niet aanraden voor mensen die slecht te been zijn. Eten en drinken: Er is geen horecagelegenheid op het domein zelf. Dit zou wel tof zijn moest dit in de toekomst wel zo zijn. Wel zijn er over het terrein automaten beschikbaar met allerlei snacks en drankjes in. We vonden zelfs eentje met ijsjes bij de speeltuin!
We mochten genieten van een fantastisch huwelijksweekend met onze familie. De organisatie was top en de klantenservice ongelofelijk. Iedereen werd gezien en iedereen genoot enorm van de cabins, activiteiten, de maaltijden, de Coffee truck,…. Hartelijk bedankt aan Beau en collega’s om ervoor te zorgen dat we ons huwelijk zo zalig konden inzetten!
Het hutje zag er erg mooi uit, maar we waren een beetje teleurgesteld over de omgeving, en vonden dat de hutjes redelijk dicht bij elkaar stonden. We zaten er met ons zoontje van 1, die wakker is om 6u, terwijl de ontbijtdoos pas om 8.45 geleverd. Dat stond dan blijkbaar toch ergens vermeld, maar hadden we niet gevonden. Het weekend dat wij er waren werd er ook gewerkt met graafmachines enzo, redelijk lawaaierig en verstoorde het rustige gevoel. Het weggetje loopt ook heel dicht bij de voordeur. In het algemeen vond ik het er mooi uitzien, maar te duur voor wat het was. Wel een aanrader voor mensen die fan zijn van paarden.
Mooie locatie en een unieke manier van overnachten. Het is zeker niet goedkoop, maar je krijgt er veel voor terug. Veel activiteiten te doen in de omgeving.Locatie: 5/5
Leuk verblijf en vakantie gehad. Back to basics, ideaal om eens te ontstressen en kinderen eens te laten zien hoe het er vroeger aan toe ging. De klimactiviteit was superleuk voor zowel de ouders als de kinderen 9 en 12 jaar. Voor een lange vakantie te doen 7-10 dagen zijn er wel te weinig activiteiten voor de kinderen.Kamers: 4/5
Wij waren met z’n tweeën in een van de treehouses. Wat een beleving! De rust op het terrein wij waren buiten het weekend en het nabijgelegen natuurpark waren onovertroffen. De huisjes zijn zo gezellig ingericht. Heel eenvoudig, maar daardoor ook heel functioneel. Belangrijk, neem een extra lampje mee voor in de avonden. Kamers: Een slaapkamer met een dubbel stapelbed.
Wij hebben verbleven in een studio. De studio was netjes en alles was voorzien. Ook hadden we tenminste genoeg handdoeken, dit vind je niet overal. De locatie is top! Heerlijk in de natuur, wat wil een mens nog meer.
Super leuk verblijf blijven we zeker nog eens! De actie activiteiten zijn ook heel leuk! Vriendelijk en behulpzaam personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid