facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Warfid Brugge bv - Accountants & Belastingconsulenten

Info

Accountant & Belastingconsulent: Voor alle boekhoudkundig en fiscaal advies.

Geschiedenis

Warfid Brugge wil ondernemers graag begeleiden in hun administratie. Dat situeert zich niet enkel op boekhoudkundig en fiscaal, maar ook op financieel en organisatorisch vlak. Onze visie bestaat erin mee te denken met de ondernemer, en samen naar een zo goed mogelijke oplossing te zoeken, perfect op maat van uw onderneming. Daarbij streven we ernaar om uit te blinken in communicatie naar de klant toe, zodat die goed weet wat er zich op boekhoudkundig en fiscaal vlak afspeelt binnen zijn bedrijf.

Niet alleen startende ondernemers maar ook gevestigde zelfstandigen kunnen bij ons terecht voor een tweede opinie of een nieuwe, frisse kijk op de zaak. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend eerste gesprek.

Met een 9-tal jaren ervaring in de branche op zak, behaalde Simoens Tom midden 2015 zijn titel als IAB Accountant & Belastingconsulent. 'Along the road' behaalde hij de ondernemersdiploma's Boekhouder en Fiscalist te SyntraWest Brugge, het Bachelordiploma Accountancy-Fiscaliteit te Howest Brugge en de Postgraduaat Fiscale Wetenschappen in de Brugge Business School (Vives Brugge).

Graag op afspraak.



"Bij MB Boekhouding zijn alle ondernemers welkom, zowel kleine ondernemers in bijberoep als grote ondernemingen of groepen. Communicatie en bereikbaarheid met de klant staat centraal bij ons. Door onze digitale werking helpen wij ook graag klanten van iets verderaf. Wij willen de klant ontzorgen op boekhoudkundig, financieel en fiscaal vlak."
Adres: Kortrijksestraat 13, 8020 Oostkamp
Telefoonnummer: +3250580451
Stad: Oostkamp
Route: Kortrijksestraat 13
Postcode: 8020



op zoek naar gerelateerd: Warfid Gent, Warfid Bredene, Warfid Digitaal, Boekhoudkantoor Bredene, Boekhoudkantoor Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alfa Shirt Alfa Shirt 687 meter Let op toekomstige klanten, dit is wat ons is overkomen de afgelopen week: Je vraagt...
De Troyer Anthony Dressuurtraining De Troyer Anthony Dressuurtraining 10 km Dressuur - zadelmak- Training
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid