facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waregem Golf

Waregem Golf

Info

Waregem Golf Club

Adres: Bergstraat 41, 8790 Waregem
Telefoonnummer: +32 (0) 56/60.88.08
Stad: Waregem
Route: Bergstraat 41
Postcode: 8790


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Stroke index Golf Waregem, Golf Waregem senioren, Golf Waregem leden, Golf Waregem Restaurant, Waregem golf facebook, The Green Waregem, Golf Oudenaarde, Golf België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WaregemSportCenter WaregemSportCenter 12 meter Mooie velden. Het was er niet snikheet, ondanks het buiten bijna 30°C was. Konden hel...
Recensies
Heel mooie baan, kheb er van genoten. Heel vriendelijk personeel
Een van de betere golfclubs. Uitstekend onderhouden, mooie en uitdagende course, gezellige bar. Wat wil een mens meer?
Aangenaam golfterrein waar ook de hoge handicaps kunnen van genieten, de eerste 9 holes zijn uitdagend voor de beginnende golfer maar niet al te moeilijk De brasserie biedt verzorgde schotels aan.
Een iets te dure golfbaan voor wat te bieden heeft. De tweede 9 holes zijn uitdagender dan de eerste 9. Altijd leuk om te spelen.
Goed verzorgde 18 holes en met zes oefenholes ter beschikking. De ideale plaats om te starten en om een volwaardige golfer te worden. Mooi terras en goed restaurant.
Veel verbeterd de laatste maanden, qua maintenance. Deze winter top werk gedaan, ondanks de corona drukte. Leuke baan en super sfeer. Gezelligheid troef!
Mooie golfbaan. De eerste 9 holes zijn iets gemakkelijk dan de laatste 9 holes. Range ballen zijn hier gratis. Dat is super. Er is een mooie grote oefengreen. De prijs van de greenfee is echter te veel voor de golfbaan .
Goede burgerskeuken. Normale prijzen. Er zijn twee menu's. Dagschotel en kaart met kleine gerechten. Soms druk op zondagavond wegens golfrecepties. Alle dagen open tot 21 uur.
Ging naar personeelsfeest van TNT. Maar is daar ZO groot dat ik de mensen van TNT niet vond!!! En niemand om iets aan te vragen. Ben met lege maag huiswaarts gegaan
Overnachting fietstocht. Alles wat je nodig hebt. Plus frigo op kamer om iets in te steken dat moet fris blijven. Lekker restaurant en prijselijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid